Tuesday, January 1, 2013

Grønn te og vekttap

Det har nylig vært mye i vekt tap nyhetene om grønn te.


Grønn te vekttap effekter ha forårsaket flere og flere mennesker å starte nipper gamle japanske brygge.


Men bare hvordan grønn te hjelpe deg å miste vekt? Og betyr det virkelig fungerer, eller er det alt bare sprøytenarkoman? Denne artikkelen gir deg den virkelige fakta om å drikke grønn te å miste vekt.


Fordeler av å drikke grønn te for vekttap:


1) Grønn te å Ruse stoffskiftet


En studie som er rapportert på i the American Journal of Clinical Nutrition, fant at grønn te ekstrakt resulterte i en betydelig økning i energiforbruk (en metabolisme "boost").


Forskerne konkluderte også med at det over en 24-timers periode, grønn te ekstrakt øker metabolic rate med 4%. Disse effektene er sannsynligvis på grunn av de høye konsentrasjonene av catechin polyfenoler finnes i grønn te. Dette arbeider for å hjelpe forsterke nivåer av fettforbrenning og termotilblivelsen (hastigheten som kroppen din forbrenner kalorier).


2) Grønn te hemmer fett absorpsjon og hjelper glukose regulering


Ekspertene forteller oss at catechins i grønn te bidrar til å hemme denne bevegelsen av glukose fett celler. Grønn te kan også fungere som al glukose regulator. Det hjelper for å bremse veksten i blod sukker etter et måltid. Dette forhindrer at høye insulin pigger (massevis av insulin fremmer fett lagring) og den påfølgende fettlagring.


3) Grønn te kan bidra til å redusere appetitt


Forskere ved University of Chicago fant at grønn te forårsaket rotter å miste opp til 21 prosent av sin kroppsvekt. Rotter injisert med en grønn te-ekstrakt som mistet sine lyster og forbruke opptil 60 prosent mindre mat etter syv dager med daglige injeksjoner. Dette kan ha noe å gjøre med blod sukker regulere effekter av grønn te.


4) Grønn te kan hjelpe deg å spare kalorier på morgenen brygge.


Vi er en nasjon hekta på våre java. Enten det er den vanlige dobbel-krem, dobbel-sukker-standarden eller at Mokka, dappa, frappucinno, kalorier vi ingest bare for å få våre morgenen koffein er wreaking ødeleggelse på våre waistlines.


Hvis du vil lagre mega-kalorier i morgen, men fortsatt få koffein fikse, kan du forsøke å erstatte grønn te for kaffe. Eller har en grønn te i ettermiddag i stedet for at 700 kalori Mokka-chillate drøm. Etter et par uker vil du definitivt se forskjellen i livlinjen.


Så er det 4 metoder som grønn te kan hjelpe deg med vekttap. Men hvor mye du faktisk trenger å drikke for å få disse fantastiske stoffskifte som øker effekter?


Eksperter variere, men den generelle konsensus synes å være at 3-5 kopper grønn te per dag er optimal. Dette kan hjelpe deg med å brenne en ekstra 70 kalorier per dag som utgjør 7 pounds per år. Ganske bra for ikke å trene eller skjæring kalorier, rett?


Men 3-5 kopper kan være mye for noen mennesker, så du vil kanskje også vurdere grønn te ekstrakt, grønne te-piller eller en grønn te lapp.


Ulemper med å drikke grønn te For vekttap:


#1) Grønn te er ikke magic bullet


Mens noen mennesker vil fortelle deg at grønn te er det være-alt-end-alle for vekttap suksess, tror jeg nøkkelordet her er balanse. Du skal ikke spise 5000 kalorier om dagen, drikke en kopp grønn te og gjøre det hele går bort-det bare ikke kommer til å skje. Et sunt kosthold og økt øvelse vil gå langt i å hjelpe deg å miste vekt og holde den av.


#2) Vær forsiktig av koffein hvis du har helseproblemer


For noen mennesker som har hjerte problemer, høyt blodtrykk eller sentralstimulerende sensitiviteter, kan koffein i grønn te ikke være den beste ideen. Hvis du er bekymret for koffein fra grønn te, kan du prøve å ta grønn te ekstrakt. De fleste grønn te-ekstrakt er laget av koffeinfri grønn te du kan fortsatt få vekten fordeler uten koffein.


Hvis du tror koffein kan være et problem, sørg for å konsultere legen din før du starter grønn te for vekttap. Pass også på å konsultere legen din før du starter grønn te hvis du er gravid eller ammer.


Bottom Line: grønn te hjelper deg med vekttap ved å øke din metabolske rate, regulere blodsukkeret, undertrykker appetitten og gir deg noe annet enn at høy kalori høyt sukker kaffe drikke til å drikke om morgenen. Mens det ikke er magic bullet, kan det definitivt gi deg et løft i vekttap og i din generelle helse!

No comments:

Post a Comment