Monday, September 26, 2011

Et oppsiktsvekkende faktum om Losing Dangerous Belly Fat - uten trening

Historien brøt i internasjonal presse den 4. oktober 2004. Forskere i Japan kunngjorde at laboratorierotter mistet store mengder orgel fett, og økt muskelstyrke, da en del av deres kosthold var erstattet av en ny frukt ekstrakt.

Kan denne nye oppdagelsen være "Exercise i en pille?"

Disse uventede resultater venstre forskerne forundret. Ingen medikament eller mat noensinne hadde vist evne til å målrette og dramatisk redusere farlige organ fett, også kjent som visceral, eller "mage" fett. Faktisk er bare en ting vist seg å redusere den ... trening.

The New American Epidemic-fedme.

Og den stygge bule av sta magen fett er ikke det eneste problemet. Kontrollere dette fettet er viktig, sier forskere ved Duke University Medical Center, fordi økte nivåer har vært forbundet med diabetes, hjerte-og karsykdommer, og den alarmerende økningen i fedme i USA, der det i dag to av tre voksne er overvektige eller fete. Viscerale fettet ligger rundt organene i buken og er dypere i kroppen enn vanlig fett, og mye vanskeligere å bli kvitt.

I den japanske studien, utført ved Nippon Sport Science Universitetet Graduate School, ble lab rotter fôret med en kjemisk ekstrakt fra epler som 5% av deres kosthold. Dyrene mistet et gjennomsnitt på 27% av organ fett i kun 3 uker. Enda mer uforståelig for forskerne var en 16% økning i muskelstyrke ble observert i forsøksdyr.

Bevist Health Resultater fra Apple Chemicals

Kjemisk utdrag fra epler har blitt grundig studert i mange år for sine helsemessige fordeler i kreft, hjertesykdom, diabetes og andre kroniske sykdommer. Nylig har eple ekstrakter vist seg å beskytte hjernen mot nerveskade i forbindelse med Alzheimers sykdom. Men dette er første bevis for at disse fytokjemikalier-kalles eple polyfenoler, har vist seg å redusere mage fett innskudd.

Den japanske forskere har nå slått sin oppmerksomhet til å bekrefte disse resultatene i mennesker, og et japansk firma annonsert planer om å markedsføre helse drikke som inneholder ekstrakt i USA senere i år.

es har vært grundig studert i mange år for sine helsemessige fordeler i kreft, hjertesykdom, diabetes og andre kroniske sykdommer. Nylig har eple ekstrakter vist seg å beskytte hjernen mot nerveskade i forbindelse med Alzheimers sykdom. Men dette er første bevis for at disse fytokjemikalier-kalles eple polyfenoler, har vist seg å redusere mage fett innskudd.

Den japanske forskere har nå slått sin oppmerksomhet til å bekrefte disse resultatene i mennesker, og et japansk firma annonsert planer om å markedsføre helse drikke som inneholder ekstrakt i USA senere i år.

For tidlig å fortelle?

Selv om det vil trolig ta tid før mennesker vekttap studier er rapportert, noen forbrukere ikke er villige til å vente. Siden november har en liten gruppe mennesker i USA hadde tilgang til disse eple kjemikaliene i pille form. Du kan spore sine spennende resultater, som nå blir rapportert på vårt nettsted, der du kan også følge de siste nyhetene og forskning om eple polyfenoler.

No comments:

Post a Comment