Sunday, August 26, 2012

Den beste måten å forebygge kreft og få sunn

Det er ikke uvanlig spørsmål hvis du blir bedt om å konsumere frisk frukt og grønnsaker til å forebygge kreft. Når du tok de matvarerne rik med antioksidantegenskaper, hindrer du ulike typer sykdommer fra kroppen.


OK, så hva er sammenhengen mellom kreft og antioksidantegenskaper? Har du vil ha informasjon om disse to fag? Selvfølgelig vet du at kreft er svært farlig, og at det kan ta livet ditt bort hvis det ikke er behandlet godt eller tidligere. En av måtene å forebygge kreft er ved å ta antioksidantegenskaper. Nå la oss se ytterligere detaljer om antioksidantegenskaper og hvordan er det tenkt å gjøre vår kropp sunn.


Vår kropp produserer naturlig grunnstoffer (reaktive molekyler) kalt frie radikaler. De kan føre til varig skade våre celler. Kreft, aldring, og hjerte-og karsykdommer er årsakene skade. For å beskytte oss mot disse sykdommene, spiller antioksidantegenskaper en stor rolle.


Antioksidantegenskaper beskytter kroppens celler fra dårlig virkningene av frie radikaler, for eksempel forurensning, eksos røyk, stråling, visse stoffer, kjemisk eksponering, og selv behandlet mat. Hvordan kan du få denne antioksidant deretter? Faktisk, vår kropp har bygget naturlig metoder for antioksidantegenskaper for å nøytralisere frie radikaler. Men dagens miljø er farlig og har økt mer frie radikaler som vår kropp ikke kan lenger vedlikeholde. Heldigvis har vi natur å hjelpe oss å leve lenger.


Ja, natur produserer mange viktige stoffer som fungerer som gode antioksidantegenskaper. Mat næringsstoffer og botanicals de produserer har stor roller i å forbedre kroppens helse. For å være nøyaktig, ferske matvarer som frukt og grønnsaker gir antioksidanter enn de du kan få fra piller. Således, å spise dem vil hindre deg kreft og mange andre sykdommer forårsaket av frie radikaler. Snakker om ferske matvarer, inneholder appelsiner, erter og blomkål en svært høy kapasitet på antioksidantegenskaper.


Hva du kanskje ikke nå er at antioksidantegenskaper kan forhindre prostate kreft, som er det meste finnes i menn. Det er en studie som finner en god, beskyttende effekt i selen. Høy blod nivåer av selen redusere risikoen for avanserte prostata kreft. Dermed redusere menn som forbruker høye nivåer av selen betydelig prostata kreftrisiko. Selen er det meste funnet i de fleste planteføde, og i noen meats og skalldyr. Hvis du er nøtter elskere, er du veldig heldig, som de er gode kilder av selen.


Så nå har du samlet informasjon om sammenhengen av antioksidantegenskaper og kreft. Vil du starte en sunnere livsstil nå? ja? utmerket!

No comments:

Post a Comment