Thursday, August 23, 2012

Fem enkle retningslinjer For akne hud bekymre

Er du har akne problem? Har du gjort noe med det? Ingen grunn til bekymring, nesten alle har et problem med akne. Nesten alle av høy-skolen-alderen jenter til eldre kvinner, inkludert selv menn, opplever dette problemet for hud-omsorg. Akne kan ikke være en farlig hudsykdom, men felles utseendet, spesielt hvis det blir verre og alvorlig, kan bli et svært alvorlig problem. Således, du skal trenge en betydelig akne Hudpleie.


Før du går videre til akne Hudpleie, vil det være best å få vite mer om akne. Det er en hud uorden forårsaket av hormoner på huden olje glands. Dette fører til å åpne porene i huden og forårsake noen flekker, irriterende seg, å dukke opp. Disse stedene kalles akne og oppstår vanligvis på ansikt, hals, tilbake, og brystet.


En permanent skavank og arr forårsaket av akne burde være behandlet seriøst. Foruten det kan føre folk som er berørt, kan det også føre til en verre hud forfatning. Her er noen enkle retningslinjer for hvordan du behandler akne - og gi omsorg for din hud Generelt:


1. Den første og viktigste å gjøre er forsiktig vask huden din, spesielt ansiktet, minst to ganger om dagen. Bruke et mildt rengjøringsmiddel, og etter det, rengjør huden din med vann. Spør din dermatologist om hva slags rengjøringsmiddel som skal brukes i henhold til din hudtype.


2. Bruk riktig Akne produkter, som du kan få ved å spørre legen din. Tillate noen tid for medisin å arbeide som foreslått av legen eller som sa i instruksjonen. Du vil se forbedring senere, som vanligvis tar flere uker.


3. Være forsiktig når du bruker kosmetikk. Du bør bruke de som er olje som er gratis, siden fet hud antas å være en av faktorene som bidrar til fremveksten av akne.


4. Ta vitaminer for din hud. Vitamin e er den beste for en god hud. Du kan fordøye det gjennom noen ferske matvarer (frukt og grønnsaker), eller ganske enkelt bare ta vitamin E-tabletter som er tilgjengelig på stoffet butikker.


5. Start en ny sunn livsstil ved å gjøre en balansert kosthold. Spise sunn mat, nemlig lav-fett og frisk seg. Ikke glem å drikke mye vann siden det bidrar til å hente ut gift fra kroppen.


Du se fra retningslinjene ovenfor at det er ingen problemer overhodet i akne omsorg, rett? Du trenger bare å leve rent og sunt å har en god hud. Så, hvorfor ikke starte en ny livsstil i dag? Og kjøpe bare kvalitetsprodukter - for en langvarig sunn hud noensinne.

No comments:

Post a Comment