Tuesday, August 21, 2012

Hvis du vil gå ned i vekt, mate din hjerne

Som du kanskje vet, så snart du sette deg på en diett, du bare har en trodde venstre: å spise. Før eller senere vil det overvinne du... bortsett fra Hvis du treffer første.


Når var siste gang du fokusert så mye på en oppgave som du glemte å spise? Du glemte ikke virkelig, men du var for mye interessert i hva du arbeidet på Stopp gjør det og gå til kjøleskap. År siden, da kroppen var slank og hodet swollen med prosjekter, gjorde du noen gang tror at å være en vokst opp skulle ikke bety å være ansvarlig og gratis?


Stopp leter etter noen å saksøke: ingen shovelled mat i munnen. Stopp whining om reklame som påvirke deg: ingen bundet du opp foran telly. Stoppe åpne munnen og lukke tankene dine.


Du vet, alle vet at jo høyere utdanning, jo lavere vekt. Hvis du peker på en person du kjenner som har en doktorgrad og 30 ekstra pounds, fungere akkurat som dem som sier at det er ingen sammenheng mellom røyking og lungekreft siden deres grand far døde av alderdom etter å ha røkt tusenvis av sigaretter. Jeg kan ikke skrive for deg. ha det!


Nå som vi er mellom oss, la oss gå videre til hovedinnholdet. Hvor mye dette stående se ut du:
-Du føler ofte utrolig lei,
-Du tror at du er mer verdt enn hva du viser,
-Hvis du har fått en ny start, ville du føre livet ditt annerledes,
-Du kan ikke hjelpe som ønsker noe annet enn å få å gå på jobb hver morgen,
-Faktisk, det ser noen ganger så forgjeves som du vil heller bli i sengen.


Har du gjenkjenne deg selv? Hvis ja, valget er begrenset: enten du faller i en depresjon, eller du mate din hjerne. Siden for å få ut av en depresjon, ville du har å mate din hjerne, kan du gå direkte til den andre løsningen!


Først gjenkjenne din kvaliteter og gjøre dem skinne i andres øyne. Beskjedenhet? Du blir ikke bedt om å vise haughtiness, men for å få en følelse av stolthet fra dine evner. Verden ville være bedre hvis Mozarts far hadde shyly skjult sin sønn gave? Ikke la noen villede deg: de som talsmann beskjedenhet har ingenting å vise. Mesteparten av tiden, ønsker de ikke deg å lykkes fordi det ville være et bevis på sin egen feil. De brandish sin rettferdighet mot deg, fordi det er langt, enklere å skade sjansene dine enn å forbedre seg. Så, være ærlige og kjenne dine egenskaper.


Noen mennesker kan råde deg til å vie livet til en veldedig årsak. Det er en annen måte å hindre deg i å gå foran dem. Tror du at det ville ha vært en god idé Hvis Pasteur hadde utvalgt, veldedighet, å besøke fattige i stedet for inventing "Pasteurisering"?


Deretter velger du domenet der vil du kunne scintillate. Igjen, ikke bli ydmyke. Tilfredsstillelse av å nå et mål er proporsjonal problemer du støter på for å nå den. Hvis du tar sikte på å lære ordne blomster, sikker, du vil lykkes, men du vil føle så lei som i dag og din tørst etter noe å oppfylle livet ditt vil forbli som brenning som det er akkurat nå. Må du bli konfrontert med en oppgave som er spennende nok å hindre deg i å slippe den gå å spise, eller til å ta tid til å bestille en pizza. Hvis spenningen ikke er givende nok, skal du slå mot "kjøleskap-trøst".


Målet ditt må også være ganske vanskelig fordi du skal trenger tid til å endre din måte å livet; Så beslutter å mestre fiolin, for å skrive en antologi om Roman poesi, å lære et fremmed språk, eller for å få en grad i kjemi; noe som krever din intellektuelle fakultetene til fullt er arbeid og at du ikke vil være i stand til å fullføre i et par uker en aktivitet som fortjener å bli valgt. Selvfølgelig, jo bedre du liker målet ditt, jo større din sjanse til å nå det, men ikke bekymre deg: vanligvis, vi er tiltrukket av hva vi tror vi er gode på.


Ikke bare "bestemme" til å endre, foreta din beslutning offisielle: proudness vil hjelpe deg å gå på dagen du er lei eller disheartened.


Multiplisere sjansene for å lykkes ved å eliminere barnslig ønske om "fortelle dem". Hvis du lider ikke blir beregnet til sann-verdi, kan du gjøre deg kjent til dine egne øyne. Resten vil komme. Innen tre år skal du få høyere utdanning som vil lede deg til høyere inntekt mens miste ekstra vekt.


Husk, folk vil merke.

No comments:

Post a Comment