Wednesday, August 22, 2012

Glyconutrients: En brønn utviklet ernæringsmessig Supplement

I motsetning til andre kosttillskudd gir glyconutrients monosaccharides nylig identifisert som avgjørende for god helse. Glyconutritionals adresse grunnleggende strukturen av kroppen. Snarere enn prøver å chelate ut giftstoffer eller legge til en generisk ingrediens som argenine øke blodstrømning, arbeider vi med kroppens "hage".


Diabetes Mellitus, ofte referert til som "diabetes," betyr "søt urin." Diabetes mellitus betyr «skal flyte, kjære» på gresk. Diabetes er en sykdom som påvirker kroppens evne til å produsere eller svare på insulin, et hormon som gjør at blodet glukose (blod sukker) til å angi celler i kroppen, og brukes for energi. Det er et resultat av feil i insulin sekresjon, insulin handling, eller begge deler. I diabetes forblir for mye glukose i blodet. Forhøyede nivåer av blod glukose (Hyperglykemi) føre til utslipp av glukose i urine.


Våre organer består av grupper av celler, hver celle som er så liten det er usynlig for det blotte øye. Disse cellene reprodusere seg selv ved å dele på en vanlig måte slik at vekst og reparasjon av kroppens vev kan finne sted. Kreft utvikler når celler begynne å dele til feil tid, og på feil sted, og deretter fortsette å dele og invadere i nærheten vev og organer. Det er denne ukontrollerte veksten av celler som forårsaker en hevelse eller svulst.


Mesotheleum bidrar til å beskytte organene ved å produsere en spesiell smøring væske som lar organer til å flytte rundt. For eksempel gjør denne væsken det enklere for lungene å flytte innenfor brystet under puste. Mesothelium av brystet kalles pleura og mesothelium av buk er kjent som bukhule. Mesothelium av pericardial hulrom ("sac-like" mellomrom rundt hjertet) kalles pericardium.

No comments:

Post a Comment