Wednesday, August 29, 2012

Finne tid til å øvelse

Noe de fleste av oss ønsker og trenger å gjøre, utøve. En av våre største hindringene er å finne tid. Enten du er et opphold hjemme moren, eller en karriere-person, er det måter å få plass i å utøve, uten å måtte ta opp en masse tid ut av din allerede travel dag.


Du trenger ikke å bli med et treningsstudio eller kjøpe dyre treningsutstyr. Du trenger til å bestemme hvilken type øvelse beste suiter du og din tidsplan. Det kan variere fra vandre, bruker vekter, toning Pilate øvelse-videoer eller alle de ovenfor. Du kan kjøpe treningsmanualer og videoer på svært rimelige priser. Kanskje pickup et problem, eller aften abonnere, Fitness Magazine. Hver utgave er fylt med forskjellige øvelser som du kan gjøre hjemme.


Start på dagen med en trening. Våkn opp 45 minutter til en time tidligere du gjøre normalt, slik at de passer i noen utøvelse. Du har en lang telefonsamtale; Hvorfor ikke noen stå opp beinøvelser eller arm krøller. Mens du ser på din favoritt TV-show eller nyheter, få på gulvet og gjøre noen abs eller Ben øvelser. Barna er sitte ned til frokost eller lunsj, pop i en av øvelse-videoer, så mye av det som du kan. Noen er bedre deretter Ingen. Min øvelse-videoer er inndelt i 10 til 15 minutters økter abs, rumpe og lår. Du kan gjøre en sesjon en dag sammen med hånd vekter, og en annen økt en annen dag.


Besluttsomhet, motivasjon og kreativitet tar deg til en lang vei. Unn deg selv ser og følelsen god, øvelsen i dag!

No comments:

Post a Comment