Sunday, November 20, 2011

Fontenen av ungdom - rett foran oss hele tiden!

Kan vi virkelig stoppe aldrende prosessen, sakte ned eller baklengs effektene av aldring på vår hud og kropp? Det er en enigma som så mange har søkt svar på i år. Nå, med avansert moderne vitenskap å gjøre gjennombrudd og funn hver dag, svarene har blitt åpenbart til eldgamle søken etter ordspråklig fontenen av ungdom.


I stor grad bidra valgene dine hverdagslige livsstil i måten du alder, og på hvilke rateyour kroppen aldre. Kosthold, miljømessige faktorer, mosjon og aktuell hudpleie produkter og hud-omsorg diett du velger, alle påvirker måten du skal vises nå og ti, tjue og tretti år nedover veien. Det er ingen overraskelse din livsstil leker en pivotal rollen i hvordan kropp og huden alder i løpet av årene siden vi har alltid kjent kosthold og mosjon påvirker vår energinivå, utseende, stemninger og egnethet nivå.


Flere viktige mat har imidlertid blitt funnet for å være svært effektive våpen ikke bare mot aldring Generelt, men også mot hud lidelser som strekker seg fra akne, rosacea, tynn hud og foto aldring (solen skade). Disse matvarer kan selv hjelp omvendt og reparer solen og andre miljøskade gjort til huden. Denne kraftige våpen er en gruppe av kjemiske forbindelser kalt antioksidanter, og hva de oppnå i store doser, sammen med adekvat morsjon, kan etterligne en kirurgisk ansiktsløftning over en relativt kort tidsperiode!


Tenk på all skade huden din er utsatt for på daglig basis. Det er den største og mest sårbare organ, utsatt for toksin og andre skadelige elementer som solen, hver dag. Disse elementene vil faktisk akselerere aldring prosessen ved å produsere skadelige forbindelser kalt frie radikaler som kan skade celler og i sving skade huden. Antioksidanter faktisk bekjempe frie radikaler, og snu noen av skadene som allerede gjort av dem i kroppen.


Forholdsregler for å være tatt å forhindre disse stygg liten frie radikaler fra wreaking ødeleggelse på huden inkluderer bruk solkrem hver dag, får regelmessig moderat mosjon, ved hjelp av forebyggende hud bekymre (renset, creme gel, gels, kremer, etc.) formulated med kraftige antioksidanter som a-Vitamin C og Alpha Lipoic Acid og gjør at din få en overflod av antioksidanter i hver dag diett.


Noen eksempler på matvarer som er høy i antioksidanter er bær (jordbær, bluberries, bringebær, osv.), sitrusfrukter (appelsiner, grapefruits, etc.) og grønnsaker som er rik på farge, for eksempel brokkoli, zuccini, spinat og sommer squash. Grønn te er også en stor kilde av antioksidanter, for ikke å nevne et bedre valg enn kaffe for en pick-me-up. Se følgende koblinger hvis du vil ha mer informasjon om hvor du finner disse anti-aldring priciples: http://www.cosmeticsgalore.com/best-weightloss-supplements-reviews.html og http://www.cosmeticsgalore.com/best-skincare-products-reviews.html.


Mens det er mange mat som skal nytes mens han levde ved "anti-aging" kosthold, er det også matvarer som må være enten unngås alle sammen, eller strengt minimert. Disse er raffinert sukker, koffein og alle stivt og hvitt mel-produkter. Den resulterende bølge av insulin som er opprettet av disse matvarer produserer mer frie radikaler og bryter ned cellens forsvar mot skadelige elementer, forlater du bred åpen til huden mer skade (dvs. rynker, hud lidelser og andre effekter for tidlig aldring).


Disse matvarer er svært provoserende av natur, og mens de kan smake godt går ned, vet at de er ødelegge god celler og muliggjør fremtidige skader ved å svekke cellens forsvar ytterligere. Å spise disse matvarer resulterer i mindre tone og definisjon. Huden "droops", derav etableringen av fine linjer og rynker kjedelig farge. Du vil vite en person som har et høyt sukker og høy carb diett ved å se på sitt ansikt. De kan ha nesten et "doughy" utseende hud, mangler skarpe definisjonen og tone nytes av de som følger en sunn diett basert på anti-aldring prinsipper.


Så har det du det, noen av kjernen begreper som hjelper deg i gang å minimere og snu selv påvirkes av aldring. Dette er egentlig bare toppen av isfjellet. Det er faktisk mye mer informasjon om disse begrepene tilgjengelig som ville være vel verdt tiden din hvis du vil lære. Hva du gjør med disse prinsippene er opp til deg, er det bare et spørsmål om å gjøre noen små endringer for en lengre, lykkeligere og sunnere liv. Jeg vil si det er definitivt verdt investeringen!

No comments:

Post a Comment