Friday, November 25, 2011

"Bodybuilding synder" som forårsaker ryggsmerter og savnet Workouts: del 2

Velkommen til artikkelnummer 2 i vår serie "Bodybuilding synder at årsaken tilbake smerte og savnet Workouts". I denne artikkelen skal vi snakke om hvordan bodybuilders har tendens til opprette massiv muskel ubalanser og hva du kan gjøre for å ikke bli ett av dem.


Hvis du tapte den første artikkelen, kan du lese den ved å klikke på koblingen nedenfor.


Her er en oversikt over artikler å lete etter:


1. Article # 1 - Hvis du velger feil øvelser (http://www.losethebackpain.com/bodybuilding_backpain.html)
2. Artikkel # 2 - trening varianter for smertelindring og maksimum resultater
3. Artikkel # 3 - målrettet Stretching
4. Artikkel # 4 - målrettede øvelser
5. Artikkel # 5 - resten-, gjenopprettings- og personskade forebygging


Artikkel # 2 - trening varianter for smertelindring og maksimum resultater


Bodybuilders er en sta patetiske gjeng... nesten like ille som løpere! Og de har en tendens til å følge "FLOKKEN" gjør hva øvelser og rutiner "proffene" gjør...


Nå, hvis målet ditt er å være så stor som mulig, og du er ikke i det hele tatt opptatt av helse og velvære, ikke engang bry denne gjenstand… denne artikkelen er for bodybuilders hvem er bekymret deres sunnhet og vil være stor, sterk, kraftig og agile… Hvis det er du, lese opp på…


Grunnen så mange bodybuilders lider av så mange forskjellige skader er fordi det er flere ting "proffene" ikke fortelle deg...


Først av, artikler som du ser i alle muskel mags er ikke selv skrevet av "proffene" … og trening rutiner de anbefaler er alltid ekstreme og ofte ikke engang brukes av "profesjonelle" som angivelig skrev fordi deres hovedmål er å selge magazines… ikke gir deg den virkelige avtalen på bodybuilding.


Hvis du er alvorlig om bodybuilding og ønsker å oppnå din sanne topp, du trenger å bo gratis skade... og det er nesten umulig Hvis du trene de måte de fleste bodybuilders gjør.


Det er flere viktige strategier som du kan bruke akkurat nå ikke bare eliminere alle aches, smerter og skader du har for øyeblikket, men også holde fra å opprette mer muskel ubalanser i fremtiden. For en mer detaljert artikkel om muskel gå ubalanser til
http://www.losethebackpain.com/achesandpainsarticle.html


Strategi # 1 - mål på Weaklings!


Nei, har vi ikke mener øvelser du tror din svake på eller selv muskler du tror er underdeveloped… hva vi mener er muskler er svak i forhold til opposisjon muskelgruppe.


For eksempel i den første artikkelen vi snakket om hvorfor etappe-filtypen ikke er en stor oppgave, og hvorfor den er ansvarlig for så mange tilfeller av kneet, hip og tilbake smerte... og årsaken er, folk flest, spesielt bodybuilders, er allerede over utviklet og sterkere i quadriceps…, og har vanligvis preget av betydelig ubalanse mellom quadriceps og hamstrings.


En annen grunn bodybuilders har en tendens til å utvikle så mange alvorlige muskel ubalanser er fordi de understreke forsiden av kroppen mer enn rygg… et godt eksempel på dette er hva vi kaller "T-skjorte muskel Workout", og det består vanligvis av dusinvis av sett av brystet og biceps…


du vet hva vi mener... i bare ett trening du flat benk, skråning, nedgang, PECen dekk, Manualsving, kabel på tvers av overs…, og deretter for biceps du har vektstang krøller, manualstativ krøller, predikant krøller, kabel krøller, maskin krøller, og listen går opp på…


Så i stedet for understreker musklene som allerede er sterk, hvorfor ikke virkelig treffer de svake og under arbeidet muskler som: halsen, øvre rygg, skulder rotators, hamstrings, en spesiell gunstig aksjonspris, hip rotators, nedre magemuskler og shins.


Disse områdene har en tendens til å være svakt, stramt, ut av balanse med sine motsatte muskler, utsatt for muskel spenninger og trekker, og viktigst av alt, disse ubalansene føre til store skader og tilstander som ryggsmerter, kne smerte, rotator cuff tårer, tendonitis og andre.


Alle disse betingelsene er forårsaket av muskel ubalanser og vil ikke gå bort med mindre du jobber mot å korrigere imbalances…, og den eneste måten å vite sikkert hvilke ubalanser forårsaker smerte eller skader er å gjøre en rekke fysiske vurderinger som dem som er dekket i vår "miste tilbake smerte videoen".


Strategi # 2 - eksperiment!


Her er en personlig utfordring for deg: erstatte minst 1 av vanlig ukentlig workouts med noe som er helt forskjellig som bekjempe kampsport, vannkoker bell opplæring, funksjonell trening eller selv strongman stil øvelser.


For eksempel, i stedet for å gjøre din super tung, 3 tommers delvis rep etappe presser, prøve en enkelt etappe squat… og hvis det er enkelt, kan du prøve å legge vekt! Eller i stedet dusinvis av settene med skulder trykkerier og lateral reiser, se hvis du kan gjøre 1 stå på hender armheving.


De er bare noen få examples… gjør deg selv en tjeneste og eksperimentere med andre typer øvelser. Du kan finne hundrevis av forskjellige typer trening stiler ved å ta klasser, lese bøker, se videoer, surfe på nettet, ansette en personlig trener, etc.


Vi er ikke ber deg om å gi opp din tradisjonell workouts…, men bare kryss-tog litt slik at du ikke bare arbeide mot et balansert kroppen, men også mot en sterkere, mer kraftig og brukervennlig styrke. Hva er igjen, muskel Hvis du ikke bruker den!


Strategi # 3 - slå det opp!


En flott måte å minimere antall tapte workouts grunnet skader er å variere øvelser som du gjør for hver muskelgruppe. Hvis du alltid gjør squats vektstang prøve roterende i andre øvelser som enkelt-etappe etappe presser, felle-bar døde-heiser, d-bell knebøying, osv.


Konklusjon


Husk at nøkkelen til å eliminere skader og hindre fremtidige de er å identifisere hvilke områder du trenger for å målrette. I de neste to artiklene vi vil bli diskutert i detalj, hvordan du adresserer ulike skader som tilbake, hofte, kneet, og skulder smerte med målrettede øvelser og strekninger. I mellomtiden, må du huske å lese gjennom alle våre detaljerte artikler og hvis du har spørsmål, kan du legge dem i våre
Diskusjonsforum.

No comments:

Post a Comment