Thursday, November 17, 2011

Løsningen på sunn vekt-tap

Overvekt og fedme epidemien er et verdensomspennende problem. Det finnes ingen offisiell statistikk for utgifter på diettprodukter, men anslag varierer fra $40 til $100 milliarder i USA alene, mye av det på svindel og kjepphest diets det løftet det umulige.


Forskning viser at 95% av folk som har mistet vekt finner at de få det tilbake når de kommer tilbake til sine normal matvaner.


Ifølge senter for sykdom Control kronisk sykdom Center, i 1991 i USA, hadde bare fire stater en fedme utbredelsen av 15 prosent til 19 prosent. I 2003 hadde 15 stater en fedme-prevalens av 15-19 prosent, 31 stater hadde en fedme-prevalens av 20 til 24 prosent, og fire stater en prevalens på 25 prosent eller mer.


Store medisinske problemer forbundet med fedme inkluderer gallbladder sykdom, høyt blodtrykk, høyt blod Kolesterol, diabetes og artrose.


Hvis det ikke er insentiv nok til å miste at overskytende vekt statistikk viser at overvektige mennesker er vanligvis gitt lavere betalende jobber, få lavere lønn, får lite i reiser, og er, som helhet, betraktet av 40 prosent av stipendiat ansatte og oppdragsgivere.


I 2002 The American Heart Association, rapporterte at mer enn 10 prosent av oss barn aldre 2 til 5 er overvektig. Det er opp fra 7 prosent i 1994. Situasjonen er sannsynligvis enda verre nå, sier Dr. Robert H. Eckel, president-utvalgte av heart association og professor i medisin ved University of Colorado.


Fedme problemet blant barn har økt med skolen-alderen barn også. Fire millioner barn alderen 6 til 11 og 5.3 millioner i aldersgruppen 12 til 19 har økt med 75 prosent fra 1991.


Spisevaner vedtatt i barndommen kan være vanskelig å endre. Som et resultat er hypertensjon og høy cholesterol fører til hjertesykdommer, slag og diabetes kommer til å bli nasjoner topp sunnhet problem med folk i alle aldre innen 10-30 år. Disse er plager som vanligvis plage mellomjura alder til eldre befolkningen. Mer enn en million nye tilfeller av diabetes er allerede diagnostisert hvert år, sier American diabetiker Association.


30 Prosent av amerikanske voksne er nesten overvektig, og en annen 30 prosent er obese, ifølge University of Minnesota forskere. Fedme er vanligvis beskrevet som en vekt 20 prosent større enn personer ønskelig vekt.


En studie av avdelingen for obstetrikk og gynekologi ved Fred Hutchinson Cancer Research Center i Seattle avslørte at 60% av overvektige kvinner og 70% av obese kvinner, vil trolig bli gravid mens du tar pillen. Forskerne tyder på at en høyere metabolisme er årsaken, forårsaker medication å være effektive for et kortere tidsrom. Eller at stoffet samvirker med kroppens hormoner på en måte at stoffet blir fanget i kroppsfett i stedet for i blodet.


Studier med obese gravide viser de er 50% mer sannsynlig å dø under graviditeten enn de vanlige vekt. Komplikasjoner som abort, gestational diabetes, hypertensjon, pre-eclampsia, pre-term Arbeiderpartiet og stillbirth er også mer vanlig. Foreløpig bevis viser at babyer er likeledes uheldig berørt, og er mer sannsynlig å bli obese seg i senere liv.


Gatekjøkkenmat: studier viser at folk som hyppig hurtigmatutsalg to ganger i uken eller mer fikk 36 pund i løpet av 15 år sammenlignet med 26 pund for de som besøkes dem en gang i uken eller mindre.


En viktig faktor for fedme krise er en sedentary livsstil, ikke nok mosjon og spise av høyt calorie rask mat i stedet for næringsrik naturlig matprodukter.


Hurtigmat er utformet for å fremme forbruk av maksimalt antall kalorier i det minste beløpet av tid. Dette upsets kroppens normale metabolisme. Én løsning er å spise mindre, mer næringsrik, måltider oftere i løpet av dagen.


Fysisk aktivitet reduserer effektene av å være overvektig, men sunn matvaner må følges hvis du vil forhindre sykdom som er forbundet med dårlig ernæring i henhold til en ekspert på ernæring og epidemiologi ved Harvard School of Public Health.


De nye diett retningslinjene satt av Health and Human Services og US Department of Agriculture er i utgangspunktet en balansert kosthold og gode gamle gammeldags øvelse. De understreke mer frukt, grønnsaker, hele korn og grense fett, sukker, alkohol og salt.


Mange supermarkeder er åpen 24 timer i døgnet å gjøre et valg av sunn mat tilgjengelig til alle tider.


Hvis flere tips om hvordan å miste vekt trygt se The Secret til
Vekttap på: http://www.apluswriting.net/diettips/diettips.htm

No comments:

Post a Comment