Wednesday, November 30, 2011

The Secrets Å nydelig hud

Alle ønsker deres hud for å være best mulig. Her er noen ideer og informasjon for å hjelpe deg har strålende, sunn hud. Start et nytt hud bekymre program nå for å sikre flotte resultater.


Bakgrunnsinformasjon


Huden din er kroppens største organ. Den veier mellom to og fire kilo, dekker mellom ett og to kvadratmeter og fornyer helt seg hver syv til ti uker.
Huden din gjenspeiler staten helse, å være myk og glatt når godt ivaretatt eller tørr og flaky når tatt for gitt. For å være den stolte eieren av vakre, myk, yngre ser hud, må du ta vare på den.


Tips om Hudpleie


· Drikke 2 liter av vann per dag
· Nyt en diett som er rik på frisk frukt og grønnsaker
· Prøv å ha en lyd, avslappende søvn
· Ta høykvalitets kosttilskudd inkludert et vitamin og mineral supplement og en Omega 3 essensielle fettsyrer supplement
· Øve en daglig hud bekymre regime
· Vite din hudtype
· Utøve regelmessig
· Holde stress nivåer på et minimum
· Begrens inntak av koffein og alkohol
· Unngå overflødig eksponering for ekstreme temperatur


Daglig Skin Care Regime


Menn, så vel som kvinner vil se en markert forbedring i deres hud hvis de følger en god skin care plan. Rens, tone og fukte daglig. Deretter exfoliate og bruke en maske regelmessig.
Vi alle trenger å rense våre ansiktet og halsen, morgen og kveld. Akkumulering av død celler, transpirasjon og sminke blandet med sot i atmosfæren, blokkeres våre porene, og resulterer i en Matt og livløs utseende.
En toner brukes til å fjerne de siste sporene av rengjøringsmiddel og stramme og tone porene etter rensing. Toner etterlater huden invigorated og kul.
Deretter Bruk en moisturizer. Forurensning, sollys, tøffe værforhold, aircondition og sentralvarme fjerne fuktighet fra huden. Dette fører til tørr og kjedelig hud. To liter vann daglig vil Fukt huden din fra innsiden. Du bør også legge fuktighet fra utsiden. En god moisturizer vil hjelpe til å hindre at huden din fuktigheten fordamper i atmosfæren. Alle hudtyper, inkludert fet, må moisturizers.


Tilbehør for å sikre en strålende hud


En hensiktsmessig exfoliant vil fjerne død celler fra hudens overflate. Dette raskere produksjon av nye celler. Det også forbedrer blodkretsløp, noe som gir huden en sunn glød.
Øye kremer er utformet for sensitive områder rundt øyet. Du kan velge en som reduserer puffiness, mørke sirkler og rynker.
Det er bedre å bruke en dag og natt krem. De har forskjellige formuleringer. Dette vil forbedre huden elastisitet, tekstur og utseende dramatisk. Om natten trenger huden din en spesiell fløte å rehydrate og forynge hudceller, slik at du våkner opp med en fornyet, mykere hudfarge.
Bruk en såpe gratis body wash i dusjen. Dette er gentler på huden og kutter ned på rengjøring dusj-utsparingen!
Bruke en krem eller spray på, body moisturizer hele kroppen etter dusjing.
Følg denne regimet og du har nydelig hud for resten av livet ditt.

No comments:

Post a Comment