Tuesday, November 15, 2011

Dieters trenger mer kalsium

Kvinner på dietter trenger mer kalsium enn vanlig for å unngå tap av bein, si Rutgers University forskere.


Studier viste en vekt-tap diet 1,5 pounds en uke i 6 uker kutt absorpsjon av kalsium. I 57 postmenopausal dieters ble det oppdaget at de kvinnene som tok 1 800 mg av kalsium en dag absorbert 78 prosent mer kalsium enn de som tok bare 1000 mg per dag. For å forhindre tap av bein, kvinner dieting etter overgangsalder bør få 1.700 mg av kalsium en dag, sier ekspertene.


For folk på lav-fett er høy fiber diett kalsium krav også høyere. Studier viser at 19 prosent mindre kalsium absorberes. Det er theorized at flytter kostholdet sunnere mat raskere gjennom gastrointestinal skrift.


Mens det er felles viser kunnskap at kalsium er nødvendig for bein-vekst forskning at kalsium også kamper fett. Studier avslører at kalsium blokker fett lagring i fett celler. Et minimum av 1000 mg. av kalsium daglig forbedrer total Kolesterol og god HDL, men senker dårlig LDL.


Til tross for publisiteten av betydningen av kalsium for sunne Ben forskning viser at forbruket har gått ned siste 30 år.


Eksperter anbefaler 1000 mg av kalsium og 400 IU av vitamin d daglig for personer under 50, og 1 500 mg av kalsium og 800 IU av vitamin d for de over 50. Sikker øvre grense for kalsiuminntak er angitt på 2500 mg per dag. Eksperter tror kommer over som daglig kan invitere nyre stein formasjonen.


Når begynte, aldri slutte å ta kalsium/vitamin d kosttilskudd daglig. USDA forskere fant at etter en 3-årig studere over en tredel av deltakerne stoppet å ta av kosttilskudd. Innen ett år kvinner mistet alle ben tetthet gevinster og mennesker mistet sine gevinster i to år.


For de som er laktose er intolerante kalsium og vitamin d kosttilskudd enda viktigere, fordi det vil være vanskelig å få daglige kravet igjennom kosten alene.


For disse allergisk mot cow's milk. Drikke nok soya melk å gi 500 mg av kalsium per glass idet sammenlignet med 300 mg i kyr melk. Studier ved Creighton University i Omaha, NE, viste at 25 prosent mindre kalsium absorbert fra soya melk som kyr melk.


Hvis du vil ha mer informasjon om kalsium og coral kalsium:


http://www.apluswriting.NET/diettips/evitaminscalcium.htm

No comments:

Post a Comment