Thursday, December 1, 2011

Spiser frokost?

Det er ikke en myte. Å spise frokost er en viktig del av å oppnå og opprettholde en sunn livsstil. Morgenmåltid gjør det mulig for kroppen å etterfylle selv etter varig en nightlong rask eller 10 timer eller mer. Det hjelper re-energizing kroppen din metabolisme og gi tilstrekkelige mengder energi og næringsstoffer å overleve den tidligste delen av dagen. Husk frokost er den første muligheten for deg å etterfylle kroppens utmattet energi reserver. Uansett hva du gjør ikke kaste bort denne muligheten. Mens det er viktig å bryte den nattlige raskt, er det like viktig å spise på riktig måte. Spise en god frokost, lav i fett og rike i kosttilskudd fiber og micronutrients vil mentalt og fysisk sette deg opp for noe dagen kan kaste på deg.


Hvorfor frokost er viktig.
Ved å velge ikke å spise en godt balansert frokost kan du sette din helse i fare. Studier har vist at mennesker som jevnlig hoppe over frokost er mer sannsynlig å være overvektig og ha mindre energi enn de som alltid spiser frokost.
Forbruket av en sunn frokost har vist seg å forbedre kortsiktige minne. Personer som regelmessig spiser frokost har mindre trøtthet og lavere Kolesterol nivå enn de som hoppe over frokost. Forskning har vist at barn som spiser riktig på frokost gir bedre resultater i klassen, og produsere høyere merkene enn de som ikke gjør. Hvis du vil ha en bedre og sunn kropp, er det avgjørende å spise en nærende frokost. Forskning har vist at hopper over frokost forårsaker en senket metabolske rate, noe som betyr færre calories forbrent hele dagen. Over tid har dette potensial til å føre til en usunn Body Mass Index.


Hva er en sunn frokost?
Velg matvarer som er naturlig og ubehandlet. Spise hele frukter i stedet for fruktjuice. Hele frukter gir ekstra fibre. Variere fargen på frukt du spiser. Forskjellig fargede frukt og grønnsaker inneholder ulike næringsstoffer.
Yoghurt, wholegrain mørk brød, høyt fiber kornblanding med soya eller lav fett, melk, er utmerket valg. Prøve å lage din egen deilig müsli, (email meg for en oppskrift). Tre til seks servings av protein anbefales en dag. Protein kilder inkluderer egg, tofu, fisk, mager kjøtt og nøtter. Mikse og matche fra elementene ovenfor eller legge til sunn Favoritter.
Hvis din unnskyldning er at du ikke har tid til frokost, er her svaret. Herbalife har et produkt som kalles formel 1. Det er en vitenskapelig formulerte kosttilskudd mat som inneholder en eksklusiv blanding av Velg proteiner, vitaminer og mineraler. Det er lav i fett, Kolesterol gratis og en utmerket kilde til kosttilskudd fiber og avgjørende aminosyrer. En Herbalife frokost er laget i et minutt og drivstoff din kropp rett gjennom morgen. Det er den ultimate gatekjøkken og så bra for deg. Finn mer informasjon om dette produktet på www.uloseweight.net/shoponline


Starte dagen-høyre
Ikke lure deg selv "Fuel" selv. Bygge inn frokost i grunnleggende routein hver morgen. Du vil snart se en stor forbedring i din energi og velvære. En god morgen fører til en stor dag.

No comments:

Post a Comment