Tuesday, May 29, 2012

7 Nyttige Tips som vil hjelpe deg å miste vekt

1. Øke fiber inntaket. Kroppen trenger mye fiber. Så prøv å ta med i kostholdet så mange frukt og grønnsaker som du kan.


2. Gå crazy på grønnsaker. Grønnsaker er beste alternativet når det gjelder å miste pounds. Naturen er et kjempefint oppslag når det gjelder å velge grønnsaker. Og de grønn leafy grønnsakene, er det beste alternativet. Prøv å ta med en salat i deg diett alltid.


3. Kontrollere at søt tann. Husk at søt ting vanligvis bety mer calories. Det er naturlig at vi har cravings for søt ting spesielt sjokolade og andre confectionary. Gå lett på teser ting, og hver gang du bruker noe søte forstå at det kommer til å legge til på et sted.


4. Fastsette ganger for å ha måltider og hold deg til den. Prøv å ha mat til faste tider på dagen. Du kan strekke disse tider med en halv time, men noe mer enn det vil påvirke din å spise mønster, resultatet vil enten være et tap av appetitt eller som famished følelsen som vil gjøre deg ting selv med mer enn hva som kreves for neste gang du spiser.


5. Spis bare når du er sulten. Noen av oss har en tendens til å spise når vi ser mat. Vi bruker parter som en unnskyldning til ting vår selv. Forstå at effekten av en hel uke av dieting kan være bortkastet bare en dag partiet mat. Hver gang du blir tilbudt noe å spise ikke avslå den helt, men bare bryte av en nibbel slik at du vises til tankene din oppførsel og samtidig kan se din diett.


6. Avslutt snacking i mellom måltider. Ikke fall for snacks i mellom måltider. Dette gjelder spesielt for de som måtte reise mye. De føler at den eneste gangen de kan få en matbit er snacks og junk food. Hovedproblemet med de fleste snacks og junk food er at de er vanligvis mindre fylling og inneholder mye fett og calories. Bare tenke på fransk fries…tempting men veldig fattening.


7. Gå lett på te og kaffe. Te og kaffe er harmløse av seg selv. Det er når du legger til krem og sukker som de blir fattening. Visste du at å ha en kopp te eller kaffe med fløte og minst to kuber av sukker er like ille som å ha en stor del av rik sjokoladekake?

No comments:

Post a Comment