Sunday, May 20, 2012

Forståelse vekttap

En pund av fett representerer ca 3500 calories av lagrede energi. For å miste en pund av fett, må du bruke 3500 mer calories enn det du forbruker. Selv om dette virker som en enkel formel Husk at er kroppen en tenkning organisme som er utformet for å beskytte seg selv.


Hvis du var å prøve å redusere inntaket av hele 3500 calories på en dag, vil kroppen din registrere noen av alarm og tror at det er en tilstand av krise. Umiddelbart stoffskiftet ville avta og ingen vekt-tap ville blitt oppnådd.


Det er bedre å spre vekttap ut over en periode på en uke, slik at du tar sikte på å redusere caloric inntaket av 3500-7000 kalorier per uke, noe som resulterer i vekt-tap av en til to pounds per uke. Vanligvis anbefales det ikke for å prøve å miste mer enn to pounds i en uke. Forsøk på å gjøre dette, kan det føre til at helserisiko, og på toppen av dette, du er ikke til å bli vellykket.


I eksemplet for å forsøke å miste to pounds per uke, kan du bruke en enkel metode for calorie teller til å oppnå målet ditt. Du vil gjøre dette, må du finne ut hvor mange kalorier en person på din alder, kjønn, og vekt trenger vanligvis i dag, trekke fra 500 fra dette beløpet, og følge en diett som gir deg at mange calories.


Hvis du vanligvis må 3000 calories i dag, ville du for eksempel følge en 2500-calorie kosthold en dag. Neste, finne ut hvor mye øvelse en person på vekt må gjøre for å brenne 500 calories per dag, og engasjere seg i en øvelse plan som vil hjelpe deg å nå dine mål.


Resultatet er enkel: 500 færre kaloriinntaket og 500 mer calories brukt er lik en 1000 calorie per dag underskudd, som legger opp til 7000 calories i løpet av en uke, eller to pounds. Selv om individuelle resultater kan variere, er den nederste linjen hvis kroppen er forbruker færre calories enn det er å bruke, deretter vekt tapt.

No comments:

Post a Comment