Sunday, May 13, 2012

En akne urte hånd og fotbad

I en bok jeg leste av William L. Fischer kalt skjulte hemmeligheter av Super perfekt helse i alle alder, bok II, 1986, jeg lære hvordan du gjør herbal footbaths.


I kapittel 10, The F-M Circulizer System, diskuterer Fischer bruken av en urte fotbad. Etter å ha lest dette kapitlet, innså jeg hvor urter i en fotbad kan forbedre huden din og hjelpe deg med å eliminere akne.


Denne boken ble skrevet i 1986 og Fischer hevder urte footbaths har vært i bruk utenlands siden 1946!


Nå, kan du gjøre enten en fotbad eller en hand bath. Når du forbereder en beholder med varmt vann kan du sette dine føtter eller hender i det og få de samme resultatene.


Hvis du allerede har foten spa, takke din mor, søster, eller hvem som helst kjøpte den fordi du er i for en behandler. Hvis du ikke gjør det, med $20 eller $30 kan du få en akkurat som jeg gjorde.


Når du bruker en oppvarmet fotbad, starter årer på føttene å utvide. Over en periode på 15-20 minutter, det varme vannet påvirker hele vascular (blod) systemet, og du får forbedret blodkretsløp.


Når du legger til en urte infusjon i varmt vann i fotbad, mineraler og andre phytochemicals fra urter kan du angi såler på føttene, og i deres blodstrøm.


Dette betyr at du kan innføre urte phytochemicals i deres blodstrøm ved hjelp av fotbad. Under fotbad, disse urte kjemikalier raskt sirkulert i hele kroppen og få til å fungere neutralizing syre, drepe bakterier, og forbedre din hud sirkulasjon.


Her er en urte kombinasjon som du kan bruke. Denne urte kombinasjonen, ble tatt og modifisert lett fra en bok skrevet av Daniel B. Mowrey, Ph.D., kalt The vitenskapelig validering av urtemedisin, 1986. Mowrey sier:


"Denne (urte) blanding angrep eksterne hud lidelser internt, Rengjørende blod, bære unna avfall, forsterkende blods evne til å sal av smittsomme stoffer."


Å bruke urte kombinasjonen er,


* Løvetann rot – lindrer blod og forbedrer leveren funksjon
* Gul dock rot – lindrer blod, hjelper leveren, er anti-bakterielle
* Saraparilla rot – har antibiotikumet handling, fremmer avfall eliminering gjennom urin og svette
* Echinacea – øker immunitet og fremmer hud healing
* Lakris – beskytter leveren slik at det kan gifte blod bedre
* Kelp – gi mineraler og vitaminer og binder heavy metal som er dårlig for helse
* Chaparral – er anti-mikrobiell å gjøre effektiv mot akne.
* Frisk hvitløk – kutte opp noen kuber av hvitløk, og plassere dem i varmt vann. Hvitløk er har antibakterielle egenskaper.


Kjøpe en unse av hver urt og blande dem.


Her er hvordan du gjør herbal fotbad,


* Plasser 2-3 spiseskjeer av urte blanding i 1 ½ kopper vann
* Koke vannet med urter – bruke bare en container glass, porselen, eller rustfritt stål
* Etter at vann begynner å koke, trekke beholderen av komfyren
* La te sitte i 15-30 minutter. Jo lengre sitter te jo sterkere te og virkningene av det
* Forberede din foten spa med vann
* Press te å fjerne blader og røtter
* Dårlig te og kutt hvitløk i foten spa
* Plasser dine føtter eller hender i varmt vann i 15-30 minutter.


Jeg ha blitt benytter en foten spa for mange forskjellige betingelser for familien min og meg selv. Jeg liker å bruke fotbad. Det er en praktisk måte å passere fordøyelseskanal systemet ved og få mer næringsstoffer i kroppen.

No comments:

Post a Comment