Wednesday, May 16, 2012

Akne - en introduksjon

Akne er den vanligste hud uordenen. Over har 10% av amerikanerne alder 25-44 akne. Over 85% amerikanerne 12-25 år vil ha akne på en gang eller det andre.


Hvis ignoreres, akne kan bli infisert, opprette arr og pockmarks som blir permanente i ansiktet ditt. Jeg ikke vil at dette skal skje med deg, så jeg har skrevet en rekke artikler om hvordan du tømmer akne.


Akne er en sykdom


Akne er en sykdom kalt seborrhea eller seborrheic dermatitt. Det oppstår når sebaceous glands, under huden, blitt forurenset med fet giftig saken, som inneholder,


§ skitt
§ død hud
§ overflødig sebum olje
§ acid avfall
§ bakterier
§ giftig saken


Under normale forhold slipp sebaceous glands olje som kommer gjennom porene bort på huden overflate. Denne utgivelsen holder huden din fuktig og lubricated for beskyttelse mot miljøet.


Hvis din porene i ansiktet ditt ikke er åpen eller plugget, oppretter dette giftig olje som ikke kan flytte på huden. Dette resulterer i en vekst eller kvise som begynner å øke i størrelse som mer giftig olje prøver å komme opp til overflaten av huden.


Hvis veggene pore sprekke under huden, flytte hvite blod celler i å fordøye kollagen rundt porene. Når dette skjer, vil du ha arr på ansiktet.


Hvis du vil slippe arr, trenger du å starte et akne clearing program før du får akne, eller akkurat så snart du ser akne kommer slik at din kviser og tilbake hoder ikke komme til poenget hvor de bli alvorlig infisert og sprekker.


Å fjerne akne


Akne er en sammensatt tilstand som involverer mange deler av kroppen selv om det vises som bare utbrudd på ansiktet og annet hvor på huden. Det er et signal om at du har problemer med andre steder dyp innenfor kroppen. Akne kan være forårsaket av en giftig kolon, dårlig fordøyelse av mat, svak leveren og andre tilstander forårsake blod å bære toksisitet for mye.


For å fjerne akne er det ikke alltid mulig å bare å gjøre én ting og forventer akne å gå bort. Men det kan være mulig å bare bruke en spesiell krem og har akne minske eller fjern.


Akne kan gå bort ved bare å gjøre én ting, men forventer at ikke det skal. En ansikts krem, kosthold, urte behandling og kolon rens alene kan ikke kunne klare akne. En kombinasjon kanskje eller kanskje ikke fungere.


I fremtidige vil artikler dekke hvordan å bli kvitt akne.

No comments:

Post a Comment