Thursday, May 24, 2012

Rebounding øvelsen perfekt

Jeg ønsker å gjøre det klart at det er en forskjell mellom å være i figuren, og å være sunt. Vi har alle kjente personer som kan ha vært svært Tilpass personer eller idrettsutøvere som hadde noen feil i sine gener eller genetisk problem og døde tidlig. På den annen side joe sofaen potatoe har en pott på magen, røyker, og synes å være i perfekt arbeider ordre. Selv om jeg stolt av meg på ser bra, vil jeg heller være sunn når det kommer helt ned til den.


REBOUNDING: Er en øvelse som kan få deg frisk. Det er en mini-Trampolin som stimulerer lympatiske systemet dette hjelper oss å eliminere avfall og består av millioner av ørsmå kanaler.


Dette systemet bruker øvelse og dyp pusting, selv om den ikke har en pumpe i motsetning til hjertet muskelen. Alt du trenger å gjøre er å få på apparatet og bare flytte rundt. Det er den PERFEKTE ØVELSE for alle. Spesielt hvis du har disablities, felles smerte, må lav effekt øvelse. Og for de som ønsker å gjøre det intens de kan gjøre ulike bevegelser for øvelse uten pounding. Du kan også gjøre motstand utøve med den.


Det ikke kan bli du ser ut som en "greske Gud", men hvis du ønsker for å få sunn fra "innenfra og ut" det er ingenting bedre enn REBOUNDING. Ved å stimulere lympatiske systemet det hjelpe slåss mot colds, flus og trøtthet.


Urt-DalyJr.

No comments:

Post a Comment