Tuesday, May 15, 2012

Kan raskt vekttap virkelig arbeide?

Hurtig vekttap er lovet av dietter hele tiden. "Miste 10 pounds over natten," vil annonsene skrike. Fleste vet bakerst i deres sinn at rask vekttap er enten ikke sunn eller er en fiks på kort sikt.


De fleste pund for rask vekt-tap er bare vann. Kroppen din vil tømme vann ut av systemet og skalaen vil vise en rask vekttap 3 til 10 pounds. Hurtig vekttap er men korte levetid. Den andre du drikke noen væsker kroppen vil holde vannet og hurtig vekttap vil forsvinne.


Kort tem suksessen til rask vekttap i en lav carb diett er også denne tap av vann. Dieters er opphisset når de ser raskt vekttap, men denne spenningen er korte bodde. Når carbs er innført tilbake i sin diett boom, går det raskt vekttap.


I stedet for å være suckered til alle rask vekt tap krav, hvorfor ikke prøve din disse sunn fornuft Vekttap tips å bruke når dining ut for å hjelpe deg å oppnå langsiktig suksess. Du vil ikke se en rask vekttap ved å følge disse tipsene, men vil du se noen virkelig stor lang sikt endringer i kroppen.


1.) Hvis du må ha en dessert, dele den med en venn.


2.) Start ditt måltid med suppe og en salat. Hvis du fyller på sunn mat først, kan du spise mindre høyt calorie-oppføringene.


3.) Umiddelbart be om en boks til å gå og plassere halvparten av måltidet i den. Ikke bare vil du kutte calories, men du nå har en hele ekstra måltid til senere.


4.) Ask for non-fat eller lav-fett dressing på side når du bestiller din salat. Du kan deretter kontrollere del størrelsen.
En høy calorie dressing kan legge til ekstra kalorier for 200-400 helse-salat.


5.) På en fast food-restaurant, alltid bestille den lille størrelsen. Visste du at en super størrelse fransk yngel på Mc Donalds er 29 g gram av fett og 610 calories?


Igjen, disse enkle restaurant tipsene ikke fører rask vekttap, men hvis du begynner å bruke disse og andre Vekttap tips hver dag, vil du begynne å se langsiktig suksess du virkelig fortjener. Alltid tenke langsiktig og ikke bli lurt av dietter som lover "utrolig rask vekt-tap".

No comments:

Post a Comment