Sunday, May 27, 2012

Krigen I P-Acnes

Mens "Krig av verdener" angir en ny salg post for Paramount, sender denne Hollywood-blockbuster en helbredende melding like gammel som tid selv-bakterier er lifesavers. Selv om de fleste mikroorganismer er usynlig for det menneskelige øyet, liv, slik vi kjenner det ville være helt umulig uten allestedsnærværende bakterier.


Vi kan alle nyte velsignelser fotosyntese, fordøyelsen og dannelse av naturlig gasser takket være medfødt kraften av bakterier å bryte ned stoffer. Ironisk nok, mye av den anti-acne industrien er bygget rundt ødelegge mye misforstått ennå biologisk nødvendig bakterier som er kjent som Propionibacterium acnes eller p-akne bakterier.


Alle livsformer strategize å overleve og leke. Ugress, ormer, fugler, sopp og bakterier alle arbeid for å opprettholde sine egne liv på denne planeten. Faktisk er vi mennesker overleve grunn av biologiske spillene stadig unfolding i våre tåke.


P-akne bakterier er ikke annerledes. De ønsker og trenger å overleve. Bakterier på huden utføre en viktig funksjon. Bakterier bruke sekret av våre svette og sebaceous glands (sebum er olje som gjør våre hud som ser skinnende) som næringsstoffer. P acnes som er i balanse med kroppen forhindre kolonisering av mer skadelig bakterier.


P-akne bakterier bare oppfordre akne formasjoner Hvis produksjonen av olje på ansiktet er overdreven. Denne overskudd av olje av bedt om av hormonal, ernæringsmessige, miljømessige eller psykologiske endringer i kroppen. Så for å forhindre akne, gjør du ikke hva å drepe bakterier per se, men holde mengden bakterier på huden på en optimal balanse. Du kan optimalisere din olje sekresjon ved å forstå og kontrollere din reaksjon på hormonal, ernæringsmessige, miljømessige eller psykologiske endringer.


Hvis vi opprørt balansen av bakterier i kroppen ved å ta antibiotika, våre bosatt flora er opprørt, og dette gjør at skadelige bakterier (for eksempel Staphylococcus aureus og Acinetobacter baumannii) for å colonize på vår hud.


Kort sagt, er ved hjelp av antibiotika på bakterier en kamp mellom intelligent parter som involverer bakterier, kroppen og menneskets sinn. Hvis vi ikke klarer å sette pris på bakterier som kroppslige vedlikehold arbeidstakere og fortsette dousing dem med antibiotika eller antibakterielle såper bakterier bare bli mer motstandsdyktig mot våre motgift. Bakterier er praktisert til å spille død som en taktikk for å overleve.


Selv personer som har brukt sterkeste akne stoffet på markedet, Accutane, har sett utspekulert virkemåten av bakterier som zits vises igjen noen måneder etter benytter denne løpet av akne behandling. Disse menneskene har oppdaget at bakterier ikke dø; de multiplisere stille og strategisk. Hvis du ikke vil bakterier balanserer, gir dem et miljø som bidrar til akne.


Det er sant at bakterier har klart å tørke ut hele populasjoner av mennesker. Nå, Hollywood trøster oss med å vite at romvesen vil faller byttedyr til noensinne plotting eller er det noen gang-vite bakterier. Jeg vil bare la deg med denne tanken: er at anti-bakterielle såpe gjør p acnes smartere?

No comments:

Post a Comment