Wednesday, May 23, 2012

Den beste måten å konsumere-Vitamin C

Å spise oransje middelverdi absorberende vitamin c til vår kropp, er det ikke sant? Trolig Ja fordi orange er rik med denne næringsinnhold. Vitamin c er en svært viktig næringsinnhold for menneskekroppen fordi dens spille en stor rolle som en kraftig antioksidant.


Således, det vil forhindre frie radikaler som kan skade organer, vev og celler i kroppen. Antioksidantegenskaper brukes også til å hindre og behandle forkjølelse og influensa syndromene. I et ord, er vitamin c grunnleggende i bevare rask immun system...


Det er en annen viktig funksjon av vitamin c i dannelsen av kollagen, bindevev grunnlag, som finnes hovedsakelig i hud, tenner og bein. Denne a-vitamin er deretter nødvendig for å gi støtte og figur til kroppen, for å helbrede sårene og å opprettholde sunn blodkar. Noen studier har også koblede vitamin c med evnen til å forhindre en rekke kreftformer, for å redusere risikoen for hjertesykdommer, å forlenge livet, og for å holde huden sunn.


Kjent også som askorbinsyre, vitamin c er vannløselige og kan ikke lagres i kroppen eller holdt for senere bruk. Kroppen bruker trenger, og resten er gått i urine. Således, det bør tas hver dag slik at du får tak i tilstrekkelig antall denne a-vitamin å bli frisk. Konsumere matvarer som er høy i vitamin c er en absolutt den perfekte måten å oppfylle den.


Sitrusfrukter som appelsiner, sitroner, limes og grapefruits are great sources of vitamin C. Du kan også finne vitamin c i ferske grønnsaker som tomater, kål, asparges og grønn leafy grønnsaker.


Du kan også ta tilskudd til fullstendig a-vitamin c kravet som erstatning, i kroppen. Naturlig vitamin c kosttilskudd er vanligvis laget av rosehips eller sitrusfrukter. Disse kosttilskudd er vanligvis tilgjengelig i tabletter eller kapsler, noe som gjør det enklere for deg å skaffe tilstrekkelig mengde av vitamin C; Det er Hvis du ikke har nok tid til å spise de ferske matvarerne.


Det er noen nyttige tips for deg i forbruker vitamin c riktig:


1. Det første tipset er: cook grønnsaker i suppe, og du vil få a-vitamin c i kjøttkraft. Som det er et vannløselig vitamin, kan du miste den når du koker mat.


2. Ikke lagre eller suge grønnsaker og frukt i vann, så det vil miste vitamin C!


3. Kombinere vitamin c med andre næringsstoffer for å få maksimal effekt fra hver næringsinnhold.


Fra nå av, glem ikke du noensinne å konsumere vitamin C, som det er svært viktig for kroppen. Det er godt å spise ferske matvarer. Imidlertid er tar kosttilskudd også en nyttig måte å få dette a-vitamin.

No comments:

Post a Comment