Thursday, May 17, 2012

Hvorfor kjøpe en tredemølle?

Tenker på å kjøpe din egen tredemølle? Tredemøller er fortsatt det mest populære valget blant øvelse utstyr kjøpere i dag. Her er de store fordelene med å kjøpe din egen hjem-tredemøllen for å hjelpe deg med å avgjøre om det er riktig for deg:


Brenne flere kalorier:


Tredemøller brenne flere kalorier per time enn noen annen øvelse-maskin. En studie av Journal of American Medical Association (JAMA) viste at en frodig trening på en tredemølle brenner rundt 700 calories, sammenlignet med 627 for trapp klatrere og 498 for stasjonære sykler.


En annen studie gjort av medisinsk College of Wisconsin og VA Medical Center i Milwaukee, viste at antall kalorier forbrent på tredemølle for 60 minutter i gjennomsnitt 705-865, mer enn en trapp maskin, romaskin eller stasjonær sykkel.


Trening når som helst:


Med din egen tredemølle har du friheten til å trene når som helst på dagen du vil bruke. Ingen venter i linjene på helse klubb, ingen setter farten opp til gym å få i tidligere 'tilstrømningen', ingen vandre utenfor i natt i mørket.


Bruke hva du vil:


Du kan ha uansett hva du ønsker å trene med en Hjem tredemølle. Nei foruroligende Hvis shorts samsvarer med t-skjorte. Nei foruroligende Hvis skjorta er for ujevn eller hvis din svette buksene er for høyt.


Trening for så lenge du ønsker:


Jeg vet ikke om deg, men jeg hater, hater, hater det når noen spark meg av tredemøllen på treningsstudio, fordi min "tiden er ute". Med en Hjem tredemølle du har frihet til å gå så lenge (eller så lite) som du vil bruke.


Få kroppen har du alltid ønsket:


Det er et faktum: når det passer du vil utøve mer. Noe som betyr at du har makt til å få typen kropp du har alltid ønsket. Stram de boller, tone de abs, si "good bye" til det gnist trette og 'Hei' til en liten linning med din egen tredemølle.


Ingen flere kjedsomhet:


Hvor mange ganger har du gått til gym og vært kjedelig ut av tankene dine innen 10 minutter av din trening? Med en Hjem tredemølle kan du definere det foran TVen og se din favoritt programmer eller filmer.


Før du vet ordet av det du har gått lenger enn du selv innså - og brent mer calories også. Det betyr at en bedre kropp på kortere tid.


En enkel måte å utøve for de av oss som ikke er gym, kaninen:


Hvis du ikke er en muskel bundet, 0% kroppen fett gym bunny, er en Hjem tredemølle en enkel og enkel måte å miste vekt og holde seg i form. Tredemøller er enkel å bruke og enkelt å arbeide for alle, uavhengig av egnethet nivå.


Disse er bare noen få fordeler av å eie din egen hjem tredemølle. Sjansene er du har egne grunner for en.


Uansett, hvis du bestemmer deg for å kjøpe en tredemølle til hjemmebruk, du er sikkert lurer på nøyaktig hva du skal se etter. Besøk http://www.buyingatreadmill.com for mer om hvordan du kan oppdage tredemølle som er perfekt for deg.


Lykke til og ha det gøy!

No comments:

Post a Comment