Wednesday, May 9, 2012

Å få flere mineraler fra frukt og grønnsaker

Før trettiårene visste folk betydningen av mineraler. Deres jord var rikt på mineraler og de spiste masse grønnsaker dyrket i disse jordbunnen. Når vitaminer ble oppdaget i løpet av denne tiden, folket begynte å glemme om viktig av mineraler og startet sin fascinasjon med vitaminer.


I dag fordi jorden er svært oppbrukt av mineraler, er våre grønnsaker mangel på disse livet-gi næringsstoffer. Nå er det nødvendig å vurdere hvordan du kan få mer mineraler i kroppen naturlig måte. Her er noen ting du kan gjøre for å få mer mineraler:


·buy organic farm produkter
·Eat frukt og grønnsaker uten peeling dem
·Eat frukt og grønnsaker rå
·Cook frukt og grønnsaker med et minimum av vann og temperatur


Organisk Gårds produkter


Det er noen store dagligvarer markeder som nå selger økologiske grønnsaker. Men er disse grønnsaker mye høyere i pris, slik at det discourages folk flest fra å kjøpe, selv om disse grønnsaker er bedre for dem.


Ved å gå til bønder markeder, vil du finne mange økologisk frukt og grønnsaker. Prisene her blir nesten det samme som det du betaler for ikke-økologisk mat på et vanlig marked. Når du kjøper produkter på markedet en bønder, kan du spørre leverandøren hvis hans produsere er middel mot skadedyr sprayet, hvis han ikke har et "Organisk dyrket" sertifisering tegn.


Når kjøper tørket frukt, som aprikos, kontroller at du kjøper de er forberedt med ingen eller liten svovel. Det er klinisk bevis som å redusere sulfate bakterier, som finnes i vår kolon kan bidra til kolon sykdommer - IBS, kolitt eller Chironidess sykdom. Sulfate som når frem til våre kolon kommer fra å spise en ut over kjøtt og å spise og drikke næringen produktene som har svovel og svoveldioksid - tørkede frukter, syltetøy, brus og mange andre produkter. Se etter svovel forbindelser og svoveldioksid på etiketten mat, og deretter unngå å spise disse produktene.


Peeling frukt og grønnsaker


De fleste vitaminer og mineraler i mange frukt og grønnsaker ligger rett under det ytre skallet. Derfor er det best ikke å skrelle visse frukt eller grønnsaker å få størst mulig fordeler av som produserer. Men sørg for at den produsere som du ikke skrelle er organisk. Ikke skrelle epler, gulrøtter, cucumbers, squash, brokkoli aksjer, selleri, pærer, nektariner eller tomater.
Å spise råvarene


Spis det meste av din produsere rå. Dette er den sunneste måten å spise produserer. Å spise mye, og jeg mener du masse rå vegetabilske er måten å bedre helse og lengre liv. Du får rikelig med fiber, mineraler, vitaminer og enzymer, hvis produsere har vært nylig plukke.


Matlaging produserer


Hvis du trenger eller ønsker å lage mat gjøre frukt og grønnsaker det med bare en liten bit av vann i bunnen av pan. Mange frukt og grønnsaker inneholder mineraler som er flyktige som organiske svovel. På grunn av dette er du sannsynligvis mangelfull i organisk svovel. Dette er en grunn hvorfor MSM har blitt ganske populær.


Organisk svovel er ikke det samme som svovel som produseres i kroppen når kjøtt er spist eller når mat med svovel eller svoveldioksid er spist. Både svovel og svoveldioksid brukes som mat konserveringsmidler, og anses som død svovel. Organisk svovel fra frukt og grønnsaker er ansett som levende svovel.


Når maten er tilberedt på større enn 45-50 grader ° C temperatur, er mat enzymer ødelagt. Denne resultater forsinket fordøyelsen av disse matvarer i magen. Mat enzymer bidrar til å starte fordøyelseskanal prosessen mens kroppen oppretter enzymer nødvendig for å fullføre fordøyelsen prosess. Forsinket fordøyelsen ofte oppretter magen gass og belching.

No comments:

Post a Comment