Monday, May 21, 2012

Vekt trening For vekttap

Krafttrening kombinerer bygge muskel tone og arbeide kardiovaskulær systemet. Krafttrening toner musklene og hever stoffskiftet, hvilke hjelper kroppen brenner mer calories ikke bare når du trener, men også mens du sover.


Krafttrening reverserer den naturlige nedgangen i stoffskiftet, som begynner rundt år 30 Derfor dette er noe å tenke på for alle de som har nådd at alder.


Arbeide med vekter kan produsere en stor mengde energi, og en full trening fungerer nesten alle 650 musklene i kroppen. Ser mot langsiktige fordeler, styrker krafttrening bein, noe som kan redusere risikoen for å utvikle osteoporose. Dette er selvfølgelig veldig stor bekymring blant kvinner, siden osteoporose afflicts kvinner mye mer enn menn.


Mange kvinner bekymring at vekt trening vil gjøre dem muskuløs og store som en mann, men du må holde i tankene at menn og kvinner har forskjellige muskel strukturer, derfor vekt trening vil ikke utvikle store muskler på kvinner, tonet bare muskler.


Ikke bare er vekt trening en rutine som gjør deg sterk, det er en rutine som trener kroppen å bygge muskler i stedet for fett, tar stress av viktige områder av kroppen som lavere tilbake, gjør du mindre utsatt for skader i dette området.


Siden høyt blodtrykk eller hypertensjon er en stor bekymring med de som er obese, er det velkommen nyheter at krafttrening reduserer hvile blodtrykket.Krafttrening har også vist seg for å øker blod HDL-Kolesterol, som er ofte referert til som "god Kolesterol. Generelle er helse definitivt bedre gjennom vekt trening.


Det er best å starte med en plan, som kan være å bli med et treningsrom hvor du kan regelmessig gå for å få en full trening, eller kjøpe et hjemme workout system som bruker motstand i stedet for vekt, men produserer lignende resultater. Du må vurdere hvilken type personen du er, og å gjøre den riktige avgjørelsen derfra.


Hvis du liker ideen om å gå ut et sted daglig for trening, kan innbydende endring av natur og drar nytte comradery av andre som også trening, deretter du velge en gym medlemskap. Men hvis du vet du er typen som liker å arbeide alene og ikke vil fungere med mindre sin i bekvemmeligheten av ditt hjem der du ikke trenger å få kledd og gå ut, og deretter hjem gym systemet alternativet er for deg. Du kan bare gjøre dette vurdering av deg selv.


Noen populære hjem gym-systemer inkluderer CrossBarTM og BowFlexTM. Mange kvalitet hjemme workout-systemer finnes, men selvfølgelig ingen fungerer når den ikke brukes, så pass på at du fortsatt fokusert og dedikert til din plan.


Uansett hva du gjør, gjør din oppgave oppleve en du ser frem til hver dag.

No comments:

Post a Comment