Thursday, May 10, 2012

Hvordan den nyre, lungene og lympatiske systemet holde deg gratis akne

Nyre


Formålet med to nyrer er å filtrere vannet i blodet når blodet passerer gjennom nyrer. Ca 4 gallons av vann er filtrert hver dag, men bare rundt 3 pints er trukket som urin.


Alkohol og sukker er den mest ødeleggende nyre siden de drepe nyre celler og svekke nyre-funksjon.


Vann er den store måten kroppen holder giftstoffer fra samler i kroppen og hud. Du må drikke masse rent vann daglig slik nyrer kan fjerne giftstoffer og overmålet næringsstoffet, vitaminer og mineraler fra blod.


Når du drikk rikelig med vann, har ikke huden til å fungere som et filter som filtrerer ut overskytende avfall fra blod, siden det er blitt filteret og excreted, som urin, av nyre.


Vann er også nødvendig å holde huden din fuktig. Vann i huden lagene bidrar til å beskytte huden fra bakterier og giftstoffer som prøve å passere inn i huden.


Mer fersk juice du drikke og mer frukt eller grønnsaker du spiser, mindre vannet du trenger å drikke. Alle juice inneholder masse destillert vann, som bidrar til daglig vann kravet.


Drikking brus og andre drinker som har sukker kan ikke bli regnet som vann.


Lungene


Du har to store sacs som kalles din lunger. Som du puste i luft, trekke lungene oksygen ute av luften, som er tatt til fange av blodet, rutes på leveren, flyttet inn i hjertet ditt og deretter flyttet inn i alle deler av kroppen.


Som du puster, er avfall og karbondioksid presset gjennom munnen.


Cellene bruk oksygen for å opprette energi for deg å leve av. Trenger vi energi for hver bevegelse kroppen din gjør. Oksygen brukes også til å nøytralisere giftstoffer, avfall og pathogen. Mer giftstoffer, acid avfall og patogener du har i kroppen, mer oksygen brukes til å nøytralisere dem. Dette betyr at du vil ha mindre oksygen for cellen, orgel og andre kroppsfunksjoner i.


Hvis andre eliminering kanaler er svak og overbelastet, vil lungene også bli overbelastet prøver å kvitte seg med giftig avfall andre kanaler ikke kan kvitte seg med.


Når din lunger blir overbelastet med giftstoffer eller bli svak, forblir mer avfall i kroppen, slik at kroppen mer giftig, syreholdig og utsatt for sykdommen og infeksjoner. Hvis du har nyre svakhet, liver svakhet, lunge svakhet som mest sannsynlig vil du ha hud lidelser som Eksem, psoriasis, akne og mange andre typer hud lidelser.


Lympatiske systemet


Lympatiske systemet er en del av ditt immunsystem. Det består av en serie med rør, store og små, som dekker hele kroppen. Gjennom disse rør flyte en whitish væske kalt lymph. Siden dette systemet ikke har en pumpe, er lymph presset gjennom rørene av kroppens bevegelse eller øvelse.


Lymph væske omslutter alle din kroppens celler og er ansvarlig for å bringe næringsstoffer til cellene fra blod og å flytte giftstoffer som kommer ut av cellene.


Giftstoffer og patogener, som er i din lymph væske er flyttet til lymfe noter. Lymfe noter, denne giftig saken er nøytralisert til ufarlig kjemikalier og deretter flyttet inn i blodet og er eliminert gjennom andre kanaler av eliminering.


Lymph væsken er sammensatt av elektrolytt mineraler som natrium, kalium, kalsium, fosfor, og klor. Så sterk lymph væske er bygd når du spise frukt og grønnsaker.


Når lymfe noter bli overveldet med giftig avfall fra cellene og blod, de blir betent og ikke kan holde kroppen fri for giftige saken.


Overskytende giftig avfall akkumuleres i væsken lymph når kroppen ikke har nok elektrolytt mineraler til å nøytralisere denne giftig acid avfall. Nå, kroppen din er en behandlet syre og har en vanskelig tid bekjempe infeksjoner, uansett hvor de oppstår, inkludert ansiktet.


Når du lymph system blir svekke, det kan ikke gifte giftstoffer og ruter dem i blodet der leveren er forventet å rense blodet.


Det er viktig for å holde huden blemishes, hud lidelser, Eksem og akne frie holder deg lymph system sterk.

No comments:

Post a Comment