Monday, May 14, 2012

Eksem og akne urter For en kraftig fotbad

I 1979, Maurice Messe'gue', de berømte franske herbalist, som praktisert urte footbaths for alle slags plager, skrev en bok kalt "Helse Secrets av planter og urter." I denne boken skissert han hans fotbad behandling for Eksem.


Jeg har oppført hans urte anbefalinger, og har lagt til noen flere som er effektive i å redusere Eksem symptomer. Jeg har oppført 11 urter som du kan kjøpe i små mengder, ½ oz, bland sammen, produsere en te, og bruker i en fotbad.


Som nevnt i mitt andre artikkelen på footbaths, lage en te, med urter og la dem sitte i 20-30 minutter. Deretter belastning og legge dem til en fotbad. Bruk fotbad i morgen og kveld for 10-14 minutter.


Bruke minst 9 av urter som er oppført her.


Artichoke blader – kan du bruke artichoke blader tørket helt eller kutte ned, og som et utdrag. Artichoke bladene har blitt brukt for dårlig og irritabel tarm syndrom. De hjelpe øke galle og hjelpe å regenerere leveren. Leveren må være i god stand å hjelpe Eksem betingelser når overkant giftstoffer som bidrar til Eksem. Leveren bidrar til å gifte kolon toksin og andre giftstoffer som kan nå Eksem steder og fører til betennelser.


Hva jeg gjør er å bare kjøpe noen artisjokker og kutt dem i små stykker – om en liten hånd full – koke vann og sette dem i kokende vann i 2-3 minutter. Deretter jeg ta koke vannet av komfyren og sette min urter.


Elecampane forlater-denne urt brukes til å fordrive intestinal parasites, bidrar til å trekke giftstoffer ut av kroppen, stimulerer fordøyelsen og immunsystem. En te blader og røtter kan rense huden ved fjerner toksin og la din immunsystem til å helbrede huden din.


Kål blader – disse bladene er kjent for å redusere din mottakelighet for kreft. Det er antatt at kål bladene har anti-inflammatorisk handling. Kål har en helbredende handling på åpne sår. Du kan bruke frisk kål klippet i små stykker og legge dem til koke vannet samtidig som du legger til artisjokker.


Nettles – Brenneslete er bra for sår og stings burns. Det er også brukt for å fjerne ormer og for kolon lidelser. Mange ganger hud lidelser kan være et resultat av en giftig kolon. Det er derfor rensing og detoxifying kolonet vil hjelpe med alle typer hud problem.


Sage – er en sterk astringent, antioksidantegenskaper og anti-inflammatorisk. Det øker blodsirkulasjonen og hjelper fordøyelseskanal problemer.


Lavendel –It brukes til betennelser fra insektsbitt. Lavendel bidrar til å beroliger nerver. Mange av hud lidelser stammer fra angst og nervøs betingelser som lavere immunsystem. Dette gjør at giftstoffer eller arv betingelser som overflaten og gjenopprette seg som hud sykdommer.


Marigold – brukes til smerte og hevelse av huden. Det er bra for sår, sprains og betent og såre øyne.


Arnica – stimulerer blodsirkulasjonen og øker blod trykk. Den brukes for Eksem og akne. Den har anti-bakterielle og anti-inflammatorisk egenskaper. Det kan redusere hevelse og smerte, og bidrar til å helbrede sårene.


Burdock rot – har et utmerket historie med å hjelpe blåmerker, hevelse og felles smerte. Det kan hjelpe for å eliminere ringworm på overflaten av huden.


Black Walnut – skroget og blader brukes til å kvitte seg med du av ulike typer ormer i hele kroppen. Det er nyttig i forstoppelse, parasitic og fungal smitte. Den likeledes hjelper Eksem, akne, herpes, hud parasitter og psoriasis.


Yarrow-blomster – bidrar til å forbedre leveren funksjon. Den har antiseptisk og viral egenskaper. Det bedrifter og toner vev utenfor og innenfor kroppen. Det bidrar til å øke din immunitet og dreper mange typer patogener. Sin oljer absorbere giftstoffer og hjelper kroppen oppbevar dem uten å opprette bivirkninger.


Der har du det. Vær ikke redd for å kjøpe separate urter og oppretter en urte blanding som du kan bruke i en fotbad for Eksem, akne og andre hud betingelser. En siste ting, når du bruker fotbad, hisse opp giftstoffer som kan øke hud breakouts, men dette vil passere footbaths bidra til å rense kroppen din.

No comments:

Post a Comment