Friday, May 25, 2012

Planlegging Stress Management

Tidsfrister i arbeid, krevende sjefer, regninger som skal betales i hjemmet, barn krevende for tid og oppmerksomhet, endringer i miljøet, etc. AAARRRRGH. Disse er realitetene av daglig brød at folk i en industrialiserte verden må stadig håndtere, hvis disse faktorene ikke håndteres korrekt dette vil føre til stress.


Stress er slitasje kroppen erfaringer når folk justerer for stadig skiftende miljøet. Det er i forhold til hver enkelt. Hva kan bli ansett som stressende til én person kan ikke være true til en annen. Siden stress faktorer er en del av hverdagen, er målet ikke å eliminere stress, men for å finne det optimale nivået der stress-faktorer motivere enkelt i fortsetter hans/hennes liv og ikke bli overveldet. Dette kalles stress management.


Livet uten disse faktorene stress kan føre til kjedsomhet, dejection og depresjon. På den annen side, kan overskytende av som gjøre en føler meg bundet opp i knop. Så, hvordan vet vi at vi er å oppnå det optimale stress nivået?


En klar indikasjon på at stress management ikke har vært praktisert eller optimal stress-nivå har ikke blitt oppnådd er tilstedeværelsen av relaterte sykdom. De fleste sykdom er på grunn av unrelieved stress som hypertensjon, svimmelhet, hyperacidity, osv. Dette indikerer at stress må reduseres i det daglige livet.


Så, hvordan en virkelig klarer stress? To ting kan gjøres. Det kan gjøres ved å enten endre kilden til stress eller endre reaksjoner til den. Som cliché går, er det enten vi forme ut eller vi forme. Å gjøre tidligere, det er som å avslutte helt status quo. Det er som å gi opp helt slik at den stress faktoren som finnes i livet er helt eliminert. Noen ser på dette som chickening eller blir gul. Men er dette også relativ for enkelt fordi hvis stress faktor allerede påvirker alle aspekter av livet til enkelt, å få ut av situasjonen helt kan være det beste alternativet. Dette kan også bli ansett et modig trekk. Det andre alternativet tar mye mot og modenhet. Å kunne identifisere og øve riktige reaksjoner på stressende situasjoner, tar det mye mot og visdom. Men med besluttsomhet og utholdenhet, kan dette oppnås.


Den beste måten å håndtere stress er å først bli klar over stressors og observere persons følelser og fysiske reaksjoner på dem. Oftest, personer ignorere stress-faktorer og ønske bare at de ville gå bort. Stressor kan være en person, en situasjon eller en hendelse. Enkelt må gjenkjenne at en stress faktor påvirker hans/hennes liv og følelsesmessig og fysisk er han/hun reagerer på den.


Etter som den neste tingen å gjøre er å gjenkjenne hva kan endres. Endringen kan oppstå ved å unngå eller å eliminere stress faktor helt som nevnt tidligere eller ved å redusere intensiteten. Dette gjøres ved å håndtere stress over en tidsperiode i stedet for på daglig eller ukentlig. Hvis det er mulig, er det best å prøve også å forkorte eksponering for å understreke. Dette kan gjøres ved å ta en pause, en sabbatical eller en forlate mulig så lenge enkelt unngår den fysiske forutsetningen der stress er til stede. En annen måte er å vie tid og energi til effekten endringen ved å praktisere målsetting og tid management teknikker.



Neste stress management teknikken er ved å redusere intensiteten av emosjonell reaksjon på stress. Bare sa, for å unngå å uroe deg for mye. Worriers som er mest sannsynlig kylling. Noen ganger er oppfatning av stress faktor overdrevet. Det er som å lage et fjell ut av en muldvarp. Det er best å jobbe på vedta moderat visninger. Positiv tenkere oppnå mer enn de negative tenkerne.


Som ikke er bekymringsfull for mye, lagres enkelt kroppen fra mulig fysiske sykdommer. Han beskytter hans helse forverret seg grunnet mangel på søvn og upassende matinntaket.


Det er best å bygge fysiske reserver for å kunne håndtere stress. Vanlig øvelse er nødvendig for kardiovaskulær fitness gjort minst tre til fire ganger i uka. Leve en sunn livsstil, fordi dette vil være den beste rustning i kjemper den daglige kampen av livet.


Til slutt, vedlikeholde din emosjonelle reserver. Støtte fra familie og venner er fortsatt grunnleggende nødvendigheter i livet.


Ikke regne ut for en stress-fri liv, utarbeide klarte livet for å oppnå og leve et godt stress.

No comments:

Post a Comment