Thursday, March 8, 2012

5 Enkle trinn for å hjelpe deg å miste vekt

Når miste vekt, har de fleste av oss ikke tid til drastisk endre vår livsstil. Vi trenger en praktisk og enkel måte å integrere effektiv vaner i vårt daglige liv. Følgende trinn er enkel og praktiske måter å komme på sporet i å miste vekt og føler seg bedre.


1. Drikk vann! Vann ikke bare med å slukke din tørst. Alle metabolske prosesser innenfor kroppen bruker H2O og drikker masse det hjelper kroppen-funksjonen optimalt. Den likeledes hjelper du føler deg ditt beste---mange av de vanlige daglige hodepine og fatigues vi opplever kan resultere fra en mangel på vann inntak.


2. Spise frokost! Mange amerikanere ikke vet den sanne verdien av et morgenmåltid i. Det ikke bare øker energi lang arbeidsdagen, men holder stoffskiftet regulert. Hopper over et måltid kan plassere kroppen i "survival mode", som betyr at det faktisk begynner lagring av og lagring av fett i motsetning til å brenne den.


3. Øvelse! Det er ingen enkel måte rundt det: vellykket og varig vekttap krever en forpliktelse til fysisk aktivitet. Den beste måten å være lojale til fysisk aktivitet er å arbeide det inn i hver dag. Ta en liten del av hver dag å gå en tur, aerobics, gjør yoga, eller hva andre type aktivitet du nyte. Blande den opp slik at du ikke får lei av den. Snart, vil du ikke bare bli vant til det, men du vil føle deg bedre også!


4. Velg utvalg! Ikke la populære dieting trender lure deg: Carbs er bra for deg også! Faktisk, karbohydrater er hva hjernen kjøre på og er svært viktig for riktig kroppsfunksjoner. Følgende en høy-protein diett over en lang periode ikke bare kan forÂrsake hodepine, men også setter betydelig belastning på nyre. Viktigste er å spise en rekke matvarer. Dette inkluderer frukt, grønnsaker og selv carbs. Bare husk å være smart om hvilke typer carbs du spiser:: hele hvete i stedet for hvitt.


5. Spis langsomt! Vi alle får travelt fra tid til annen, men det er viktig å ta deg tid til å lytte til kroppen. Å spise raskt gi ikke våre organer tid til å fortelle hjernen vår at vi har spist nok. Derfor, vi fortsetter å spise, og er igjen å fylle fylt og oppsvulmet. Å spise saktere tillater oss å kjenne igjen når vi faktisk har spist nok og stoppe, den likeledes hjelper oss nyte og nyte maten vi spiser.


Viktig å miste vekt er å gi våre organer det de trenger. Dette betyr å drikke mye vann, spise betimelig og riktig måltider, bor aktiv og gi vår kropp tid til å fortelle oss når det er full. Kroppen vil belønne oss for vår oppmerksomhet.

No comments:

Post a Comment