Saturday, March 10, 2012

Hvordan du kan forbedre din visjon uten kirurgi - enkle øvelser for øye arbeid underverk

Vi alle vet hvor viktig det er å holde våre organer som passer. Gå til gym, jogging og bading er alle på den "bra for deg" listen over aktiviteter. Men visste du at du kan utøve øynene dine så vel? Å utøve øynene holder dem sunn, tar bort overanstrengelse av øynene, hjelper deg med å fokusere og forbedrer selv din visjon uten kirurgi.


Øvelse 1. Massasje


Først lukke øynene tett i 3-5 sekunder, og deretter åpne dem i 3-5 sekunder. Gjenta dette 7 eller 8 ganger.
Deretter lukker du øynene og massasje med sirkulære bevegelser av fingrene i 1-2 minutter. Kontroller at du trykker svært lett; Ellers kan du skade øynene.
Trykk tre fingre av hver hånd mot din øvre eyelids, vent i 1-2 sekunder, deretter slipper. Gjenta 5 ganger.


Øvelse 2. Bevegelse


Sitte og slappe av. Rulle øynene med klokken, deretter mot urviseren. Gjenta 5 ganger, og blinke mellom hver.


Øvelse 3. Merke på glass


Sitte ca 50 cm fra vinduet. Gjøre en mark på glasset på din øyet nivå (en liten klistremerke, svart eller rødt, ville være perfekt). Se gjennom dette merket og fokusere på noe langt unna for 10-15 sekunder. deretter fokus på mark på nytt.


Øvelse 5. Følg en blyant


Hold en blyant foran deg på en lengde på en arm. Flytte armen sakte til nesen, følg blyant med øynene til du kan holde det i fokus. Gjenta 10 ganger.


Øvelse 6. Skrive på veggen


Se foran deg på motsatt veggen og late som at du skriver med øynene, uten å slå hodet. Det synes vanskelig på starter, men med litt trening, det er virkelig moro. Jo større bokstaver, jo bedre effekt.


Øvelse 7. Se tiden med øynene


Tenk deg at du står foran en virkelig stor klokke. Se på midten av klokken. Deretter se på noen time merke, uten å slå hodet. Ser tilbake på midten. Deretter se på en annen time merke. Gjøre dette minst 12 ganger. Du kan også gjøre denne øvelsen med øynene lukket.


Når du gjør øvelser, må du kontrollere at du ikke møter noen, eller annet som vet de du gjør øvelser for øye. Ellers kanskje de tror du har gått nøtter.


Hvis du kan avse 10-15 minutter om dagen for å gjøre disse øvelser, ville det være meget fordelaktig for helsen av øynene. Men det er enda viktigere å gjøre øvelsene regelmessig, enn det er å gjøre dem i lang tid. Enda 30-60 sekunder av øyet bevegelse hver time er svært nyttig. For eksempel når datamaskinen tar sin søte tid til å gjøre noe, fleste bare sverge på den dårlige tingen og kaste bort tiden, men du kan gjøre noen sirkler med øynene. Selv den første dagen du gjør dette, bør du merke deg at, når du ferdig med å arbeide, øynene ikke så lei som vanlig.


Du kan finne andre enkle tips for helsen øye på http://www.1-contact-lenses-consumer-guide.com/eye-health.htm

No comments:

Post a Comment