Tuesday, March 27, 2012

Er en tredemølle høyre treningsutstyr For deg?

# 1 Frykt når du kjøper en tredemølle er at de ikke vil bruke den. (Det er # 1 frykten når du kjøper en hvilken som helst krafttreningsapparat).


De vet at en tredemølle kan hjelpe dem å gå ned i vekt, få anfall og brenne ekstra calories.


Men det er bare hvis du bruker den.


En tredemølle er en stor investering for å gjøre, og du vil sikre at det er høyre krafttreningsapparat for dine behov.


Hvordan vet du om en tredemølle er rett for deg? Hvordan vet du at hvis det er egnet for typen øvelse som passer til din livsstil?


Hvis du har planer om å kjøpe en tredemølle, er her 3 måter du kan avgjøre om en tredemølle høyre krafttreningsapparat for deg:


#1 Do du foretrekker å utøve alene eller i grupper?


Vandre på en tredemølle er ikke en gruppeaktiviteten (det kan være - men det er litt farlig). Hvis du foretrekker å utøve med andre, sier for eksempel i en gruppe Sport situasjon, en tredemølle er kanskje ikke det beste valget for deg.


Selvfølgelig en tredemølle kan legge til en annen side øvelse-alternativer hvis du får de fleste av dine øvelse fra sosiale eller gruppe sport. Men hvis du absolutt hater å utøve selv, kjøpe ikke en tredemølle.


På den annen side, noen mennesker liker trener på sine egne - det er en slags getaway fra konstant sosiale buzz rundt dem hver dag. En tredemølle ville være bra for noen som leter etter denne type øvelse 'retrett'.


#2) Do du foretrekker å utøve utendørs eller innendørs?


Noen foretrekker å utøve utendørs. De ta turer til å nyte vakre naturen eller rollerblade ned fortauet å ta i frisk luft. Hvis du foretrekker å være utendørs å utøve og deretter en tredemølle kan ikke være for deg.


Og hvis du bor i alle året rundt sol, varme været, trenger du kanskje ikke en tredemølle (så igjen, foretrekker du kanskje en kulere, luftkondisjonerte trening.)


Men hvis du måtte leve i sesongbestemte klima der det regner, snø, eller begge deler, kan en tredemølle være et nyttig verktøy å opprettholde din fitness diett under guffen været måneder. Trener på tredemølle kan hjelpe deg å kjempe vinter vekt fortjene og selv avverge de ekle vinteren blues.


#3 Do du nyte walking, jogging eller kjører?


Turgåing er en øvelse som alle kan gjøre. Det er enkelt, krever ikke komplekse bevegelser og kan være en fin måte å tømme hodet og håndtere stress. Noen kan gjøre det, uansett nivå for fitness - fra absolute beginner til elite utøveren.


Det er også folk som liker rytmen og rutine med å jogge eller kjører. Kjører eller jogge er også en av de beste allround måtene å brenne fett. Igjen, det er ganske enkelt å gjøre, og krever ikke komplekse koordinering.


Mens fordelene til walking, jogging og kjører er mange, liker noen mennesker ikke å utøve denne måten. De liker utfordringen med en boks-Aerobic-klassen eller mestre en komplisert kampkunst. Hvis du faller i denne kategorien, en tredemølle vil ikke møte dine preferanser for øvelsen, og det kan ikke være rett maskinen for deg.


Hvis du gjøre liker walking, men ønsker fortsatt en utfordring eller enda en distraksjon, finnes det enkle måter å få dette med din tredemølle.


Tredemøller vokser mer sofistikerte hele tiden tilbyr mange innebygde treningsprogrammer, trening øvre-kroppen armer og selv innebygde stereoanlegg for deg å plug-in favoritt CD-er


Det er også magasinet rack slik at du kan lese siste tid eller People magazine. Og selvfølgelig, det mest populære alternativet: definere tredemølle foran TV (eller kjøpe en mini-television å montere over tredemølle).


Du kan alltid gjøre treningen mer interessant med din hjem tredemølle - men hvis du ikke liker walking, jogging eller kjører, kan du styre klar av tredemølle.


Så er de 3 måter å finne ut om en tredemølle er riktig for deg. Med vår travle hverdag og mangel på tid tilbyr Hjem tredemølle også flere andre unike fordeler, som du kanskje vil vurdere før du kjøper:


# 1) Øvelse bekvemmelighet


Med en Hjem tredemølle kan du hoppe på det på en hvilken som helst på dagen og natten. Du trenger ikke å kaste bort tid kjøring til gym. Du trenger ikke å omgå din gym timer eller planlegge treningen rundt de mest aktive periodene. Du trenger ikke å jag for å registrere deg for en tredemølle på treningsstudio. Det er alle din. Trening når du vil - og imidlertid lenge du vil bruke.


Med våre Jam-pakket planer er disse dager tid på en premie. Mens du ikke kanskje har en lengre tid å skjære ut for øvelsen, forteller ekspertene oss at mini-workouts gi oss de samme fordelene som lang workouts. Så i stedet for å gjøre 30 minutter rett, kan med din egen tredemølle du gjøre 15 minutter om morgenen og 15 minutter om natten.


Det er en tredje service til å ha et hjem tredemølle - du kan ha det du ønsker. Ikke bekymre deg om håret ditt er bor under din baseball cap. Ingen rushing å finne den rette t-skjorten for gym. Mens dette kan synes triviell - kan det faktisk gjøre en forskjell i hvor mye du utøve!


#2) Exercise komfort


Med en Hjem tredemølle, kan du utøve i komforten av ditt eget hjem. Ingen bekymringsfull om regn, snø eller Sludd som er pouring ned utenfor. Du kan hoppe på tredemølle med din favoritt idrett drikk, slår på din favoritt show og brenne bort disse kaloriene.


Ingen bekymringsfull om vinteren, vektøkning eller ferie pund - fordi du har verktøyene til disposisjon lett å arbeide av eventuelle ekstra calories.


# 3) Mer Calories brent, mer vekt mistet = bedre kroppen oppnådd


Fordi du kan utøve når som helst for hvor lenge du vil, uansett vær eller selv travle timeplan, skal du bruke din tredemølle oftere. Og når du utøve mer, du brenne mer calories, mister mer vekt, og oppnå en bedre kropp. Dette er alltid en fordel!


Hjem tredemøller fortsette å være de mest populære mosjon maskinene med kjøpere i dag. De tilbyr bekvemmelighet, komfort og flere muligheter til å nyte komme i form.


Hvis du bestemmer at en tredemølle er riktig for deg, vet du at du vil være investerer både i en stor oppgave-maskin og en bedre, sunnere kropp!

No comments:

Post a Comment