Thursday, March 15, 2012

Hvordan du ser tynner

Det er ingen grunn til bekymring for mye om din vekt-tap program kommer sakte. Det er ofte tilfelle. Hvis du vil gi deg et løft, skjønt, og minst se tynnere, er det noen tips som kan hjelpe deg. Det er ingen skade på en bit av illusjon, spesielt hvis det kan øke din tillit. Her er bare noen av tipsene:


1. Dette er for kvinner, som sminke kan være en venn i denne illusjonen av ser tynn. Det er en spesiell verktøyet som kan gjøre noen endringer i favør av en tynner ser du.


a. en god tan kan at du skal se tynnere! Bo i solen eller gå til en skjønnhet saloon, og bruke en soling lotion, eller hva det tar for å sole huden din. Hvis du bruker en soling lotion, bruke mer under kinnene, slik de fargede områdene vil se dypere. Som vil gjøre ditt ansikt ser tynnere enn det egentlig er.


b. Bruk av en rekke øyet utgjør kan gjøre øynene større. Jo større øynene ser, jo mindre ansiktet ditt vil vises til andre.


c. ta hensyn til øyenbrynene, av samme grunn som i b.


d. du kan selv lage opp dine ben; Ja, virkelig, hvorfor ikke? Legge en loddrett linje av olje på den midtre delen av bena, slik at det gjør din Ben skinne. Du vil finne at bena, grunnet den ekstra glans, faktisk vises litt lenger!


2. Denne neste knep fungerer godt både for menn og kvinner. Det har å gjøre med måte der du ordne håret. Mer volumet du gir håret, jo bedre blir det for å gjøre ditt ansikt ser mindre. En gang gjort, kan du prøve å huske å spille med det til enhver tid.


3. Klærne du går kan lure øyet som til størrelsen på din sanne, og dermed gjør du ser tynnere:


a. ikke bruk klær som er også fargerike, som som bare vil tiltrekke seg flere øyne på områder som du virkelig ønsker å skjule. Valgte svart eller mørk blå klær, som de kan gjør du ser opp til 5 kilo tynnere.


b. når det gjelder skjørt lengde, for de som ønsker å se litt tynnere enn de egentlig er, bør du velge kne lengde skjørt. Kortere seg vil vise hvor fett disse Ben er, og lengre seg fremheve tykk ankles.


c. et annet lite knep for menn og kvinner er å bruke loddrette striper. Som kan bruke bukser, kjoler, skjorter, kjoler, bluser osv. På blouses og skjorter, kan du bruke knappene, fordi de oppretter en loddrett linje. Samme effekt kan gjengis med lang glidelås.


d. Løsne lommer, og unngå å fylle dem opp. Full lommer legge bulk, ikke den visuelle effekten du er ute etter når du prøver å se tynnere.


4. Du må alltid være oppmerksomme på plasseringen av kroppen din og din holdning. En riktig posisjon kan gjøre deg vises opptil tre centimeter høyere enn du er.


Vær oppmerksom på disse triksene og arbeide på din illusjon av ser tynnere. Du kan også bruke fantasien til å oppdage mer!

No comments:

Post a Comment