Monday, March 12, 2012

Kontakt linse typer - Wear objektiver som er Best For deg?

Visste du at alle Andrew ikke er like? Ta litt tid å finne ut om de ulike typene kontakt linse og hva de kan gjøre for øynene. Selvfølgelig legen din vil hjelpe deg å velge riktig linser, men det er best å være forberedt og vet på forhånd hva som er best for deg.


Alle objektiver kan deles inn i grupper avhengig av materiale som de er laget av, deres bruk tidsplan, utformingen av linser, deres formål og deres grad av gjennomsiktighet.


Kontakt linse materialer


Foreldreomsorg kan skilles av materiale som de er laget av. For å starte, er de delt inn i to hovedgrupper - stive og myk.


Stive linser, i sin tur, deles inn i stive gass-stramt og mer moderne stive gass-permeable.


Alle myk linser er gass-permeable til en viss grad, og kan kategoriseres ytterligere av hvor mye vann i materialet. De kan ha en lav fuktighetsinnhold (mindre enn 50 prosent) eller en høy fuktighetsinnhold (mer enn 50 prosent).


Andrew seg tidsplan


Foreldreomsorg kan også deles etter hvor ofte de skal erstattes.


Én gruppe erstattes i henhold til tradisjonelle retningslinjer. For myk linser er dette omtrent ett år; men det kan være flere år for stive linser.


En annen gruppe er definert av planlagte erstatning. Dette kan være månedlig eller en gang i kvartalet.


Det er også hyppige erstatning linser, som kan endres daglig, ukentlig eller fortnightly.


Endelig, det er utvidet slitasje linser, som fokus natt og dag linser.


Jo oftere du erstatte disse linser, jo bedre er det for helsen øye. Se sammenligning av disponibel Andrew på http://www.1-contact-lenses-consumer-guide.com/disposable-contacts.html


Utformingen av Andrew


Utformingen av Andrew kan deles inn i Sfærisk, toric og multifocal.


Sfærisk linser er for korrigering av shortsightedness og en long-sightedness.


Toric linser er for Micron


Multifocal objektiver som er brukt til å korrigera presbyopia


Ulike formål av objektiver


Kontakt linser kan være optisk, kosmetisk, dekorative eller terapeutiske.


Optisk Andrew er ment for rettelse av visuelle uregelmessigheter.


Andrew kosmetisk brukes til å endre utseendet på øyet. Farge-objektiver som Freshlook eller Acuvue 2 farger er laget for å forbedre eller endre din øyenfarge.


Dekorative linser er farge-kontakter som er planlagt å produsere uvanlig effekter - katt øyne, zombie øyne, vampire øyne og så videre.


Terapeutiske Andrew er i utgangspunktet myk kontakt objektiver som kan brukes som et bind, for å beskytte cornea. De kan også brukes som et reservoar for medisiner som brukes i behandlingen av forskjellige sykdommen på hornhinnen.


Fjerner og farge kontakter


Foreldreomsorg kan deles inn i grupper av gjennomsiktig og farget.
Gjennomsiktig kontakt linser kan være helt tomt eller har en svak Fargebalanse, som gjør dem lettere å finne i deres lagring container, men påvirker ikke utseendet på øynene.


Fargede linser, endre utseendet på øynene. Kosmetiske og dekorative Andrew definitivt faller i denne kategorien. Se farge kontakter vurderinger med bilder og forslag for valg av Andrew beste fargen for deg på http://www.1-contact-lenses-consumer-guide.com/color-contacts.html

No comments:

Post a Comment