Monday, March 5, 2012

Reduser Kolesterol naturlig

Hva kan du gjøre for å forbedre din Kolesterol nivåer? Her er en rask liste for å komme i gang.


* Redusere fett i kostholdet
Du kan kjøpe de leanest klip av kjøtt du kan finne. Hvis du vil bytte ut fjærfe (uten huden) og fisk for rødt kjøtt regelmessig. Begge er lavere i mettet fett. Bytt til lav-fett cottage cheese og yoghurt, redusert fett vanskelig oster og skumme eller 1 prosent melk.


* Spise mer enn fire egg yolks uken
En gjennomsnittlig egg eggeplomme inneholder 213 milligram Kolesterol!


* Eliminere fritert mat
Ikke yngel matvarer. Stek, bake, broil, grill eller poach dem i stedet. Bruk fett gratis marinader eller oppsamling-med væsker som vin, tomat eller sitron juice. Bruke oliven- eller canola oljer for sautéing eller bakervarer. Begge er svært lav i mettet fett. Bruke diett, badekar eller presse margarines i stedet for vanlig. Se på ordet "hydrogenated", som betyr at noen av fildelingstabellen er mettet.


* Spise grønnsaker og komplekse karbohydrater laveste fett mat for alle er grønnsaker, frukt, korn (ris, bygg og pasta), bønner og belgfrukter. Prøv å erstatte noen av disse for kjøtt og høy fett meieriprodukter. Ikke douse din pasta med smør eller din potet med rømme. Bruke tomat base sauser istedenfor krem base. Bruke sitron juice, lav natrium Soyasaus eller urter til sesongen grønnsaker. Gjør chili med ekstra bønner og krydder samtidig la ut kjøtt.


* Gå ned i vekt
Hvis du er overvektig, er sjansene nesten 100% at du har et problem med høy Kolesterol. Du kan redusere din LDL og heve din HDL bare ved å slippe noen pounds.


* Nøtter til deg!
Liker du gal? Hvis du, skvette noen på frokostblandinger, bake dem i muffins eller pannekaker, eller legge dem til casseroles eller stir-fries. Valnøtter og mandler er spesielt god. Å spise ca tre unser valnøtter vises en dag vil redusere blod Kolesterol nivåer med 10% mer enn en allerede lav fett, lav Kolesterol kosten.


* Spise sjokolade
Aha! Alt du chocoholics glede seg! Studier indikerer at fettet i sjokolade er stearic acid og har ingen innvirkning på Kolesterol nivåer. Sjokolade øker ikke LDL og kunne heve HDL en wee bit. Men sjokolade er fortsatt høy i fett og calories, så ikke gå over.


* Drikke fruktjuicer
Angivelig noen av ikke-alkoholholdige ingrediensene i rødvin hever HDL og undertrykker kroppen fra produsere LDL. Lilla drue juice fungerer på samme måte. LDL å redusere effekten av røde vin og drue juice kommer fra et sammensatt druer produsere normalt for å motstå mold. Jo mørkere drue juice, jo bedre. Grapefrukt juice gjør samme, og det kan også hjelpe kroppen din til å kvitte seg med ekkel plakk.


* Spise hvitløk
Å senke Kolesterol-effekter av hvitløk har blitt demonstrert gjentatte ganger på personer med normal og høy Kolesterol. Spise alle hvitløk du kan. Det synes å heve HDL nivåer også. Hvis du er bekymret om du lukt, ta tablettene i stedet.


* Ta niacin - nøye
Det er vist seg effektiv for å senke LDL og heve HDL. Det er også en av de billigste stoffene som er tilgjengelig for å senke Kolesterol. Men uten legetilsyn kan det ikke være helt trygt. En dose høy nok til lavere Kolesterol kan føre til svært høyt blod sukker eller leverskade.


* Ta vitamin e
Studier viser at vitamin e kan ha en positiv innvirkning på å senke Kolesterol når tatt i ganske store mengder - opptil 800 IU per dag. Dette er mer enn du kan få fra dietten alene. Større mengder synes ikke å skade. Videre studier viste at selv mengder bare 25 IU per dag hjelper å hindre LDL setter seg fast til blod fartøy vegger. Dette beløpet er bare litt høyere enn det anbefalte daglige beløpet (RDA) av 12-15 IU. Det er interessant å merke seg at selv som liten har innvirkning på å hindre at herding of the arteries.


* Ta kalsium
Én studie indikerer at når 56 mennesker tok et supplement for kalsiumkarbonat, deres total Kolesterol gikk ned 4 prosent og deres HDL økt 4 prosent. Som tok en dose på 400 milligram kalsium tre ganger om dagen med ingen skadelige effekter som er rapportert. Som refererer til kalsium karbonat.


* Ta Vitamin C
Det er den fremste immunsystem booster og driver også opp HDL. En studie av folk som tok mer enn 60 milligram vitamin c per dag (60 milligram er RDA) hadde høyest HDL nivåer.


* Fylle opp på fiber
Så lite som tre gram per dag av fiber fra katt kli eller havremel kan være effektive. Det er andre kilder av fiber også som bygg, bønner, erter og mange andre grønnsaker. Pektin, som finnes i frukt som epler og prunes, reduserer Kolesterol enda bedre enn katt kli, som gjør psyllium som er fiber du finner i mange frokost frokostblandinger og masseutsendelse av laxatives.


* Slutte å røyke
Røykfrie fremmer utviklingen av atherosclerosis. Tobakk røyk er faktisk mer skadelig for hjertet enn lungene. Røykere har en høyere sjanse for å ha et hjerteinfarkt (tre ganger større enn nonsmokers) og en større risiko for å dø av angrepet (twenty én ganger større enn nonsmokers.) Selv om du har røykt i år, kan stoppe nå fortsatt umiddelbart å bekjempe utviklingen av atherosclerosis.


* Redusere inntaket av sukker
Mange folk innser ikke at sukker påvirker Kolesterol og definitivt påvirker triglyserider. Sukker stimulerer insulin produksjon, noe som i sin tur øker triglyserider. Menn spesielt, synes å være følsomme for denne effekten fra sukker. Mineral krom som bidrar til å stabilisere blod sukker, kan også heve nivået på HDL. 100 mcg av krom tre ganger daglig kan bidra til å forbedre din Kolesterol nivåer.


* Utøve regelmessig
Det er positivt bevis at øvelse kan senke LDL Kolesterol og øke HDL-Kolesterol. Begge aerobic øvelse som walking, jogging, svømming, sykling og skikjøring og krafttrening som løfte vekter eller ved hjelp av vekt maskiner alle fremme forbedring av Kolesterol nivåer.


* Eliminere koffein
Vi amerikanere har definitivt en elske affære med vår kaffe! Folk som drikker store mengder koffein (mer enn 6 kopper døgnet) er langt mer utsatt for utvidede Kolesterol. At tilkoblingen ikke holder for te drinkers. Begrense din kaffe inntak til mer enn én koppen pr. dag og eliminere koffeinholdige sodaflasker helt.

No comments:

Post a Comment