Sunday, March 4, 2012

6 Måter Å Stress Release

Vi nå lever i et kapitalistiske samfunn hvor penger og makt regelen. Derfor, mange av oss har blitt støttes og ofte overse tegn på trøtthet for å holde deg på sporet. Jeg sier ikke at folk bør slutte arbeider hardt for å nå sine mål. Det er imidlertid en liten problem vi ikke vet hvordan du administrerer våre stress, som ikke er definitivt en god ting! Stress er koblet til mentale/emosjonelle (depresjon, angst og sinne) og fysiske sykdommer (svekker immunsystem). Derfor, det er mer enn viktig at du stadig arbeide med å redusere stress-nivå for å opprettholde din generelle helse. Poenget er, hvis vi ikke er sunn det er ingen penger eller makt som vil gjøre ting bedre. Så, ta vare på deg selv. Nedenfor har jeg lagt til seks understreke slippe tips.


Øvelse: selv om du gå en tur i 15-25 minutter fire dager i uka vil det hjelpe kroppen å kvitte seg med adrenalin og produsere endorphins (en naturlig beroligende). Ikke for å nevne du ikke vil bare føler bedre, vil du også se delen.


Yoga: Mange gå tur at praktisere yoga er den beste måten å administrere eller slipp stress. Den fokuserer på puste teknikker, øvelser, kobler med universet på en åndelig og mentale plan. Hvis dette alternativet virker interessant å du foreslår jeg at du gjør noen undersøkelser for å lære prinsippene og bestemme om det er for deg.


Strekning: Folk ofte strekke før og etter en treningsøkt. Men kan læring strekker og flexing øvelser for å bruke som en måte å lindre spenning på mange forskjellige områder av kroppen hjelpe mye.


Massasje: Vi alle vet hvordan massasje kan hjelpe oss med å slappe av og slippe spenningen. Prisene starter rundt $40 i 30 minutter; det kommer an på hva ekstra avslapping teknikker du ønsker å legge til massasje som aromaterapi, oljer, etc. Det er også forskjellige typer massasjer så dette også påvirke prisen. Jeg faktisk funnet en terapeut som belaster deg $33 for en 30 minutters økt. Det høres ganske bra for meg. Vi kaste bort penger på så mange ulike måter slik investere på en massasje innimellom ikke vil drepe våre lommer.


Ler den av: leie en morsom film og ler høyt. Gå med venner eller vert samlinger. Fortelle alle for å bringe en tallerken. Husk at nøkkelen er å slippe spenningen ikke, legger du til den. Bruke platene på papir og plast koppene for å redusere mengden arbeid.


Ta en pause og ta tid til å slappe av, sove og kanskje også ta en ferie Hvis du kan. Kroppen din trenger ikke bare det; du fortjener det.
Live stress gratis,


Kenia Morales

No comments:

Post a Comment