Saturday, March 31, 2012

Oppdage sannheten om ulike typer kontorstoler

Kontorstoler er den viktigste møbler for enhver, ikke bare for ser på kontoret, men også for helse og effektiviteten til ansatte. Office stol design har kommet langt fra enkel prototyper av yesteryears.


Dagens kontorstoler fremme helse, er ergonomisk utformet, forbedre din holdning og også hjelpe deg å meditere og slappe av.


Her er noen typer nye kontorstoler tilgjengelig i markedet-


1. Kneeling kontorstoler - disse kontorstoler har ingen Ryggstøtten. De incline frem, og tillater dermed hofter å skyve fremover. Denne kontorstol justerer naturlig halsen, rygg og skuldre.


2. Saddle stoler - Saddle kontorstoler er så kalt fordi sitter på dem er som sitter et på en hest. Disse stoler kan løse lavere ryggproblemer svært vellykket. Høyden på kontorstol er lett justerbar. Det fungerer godt som et skrivebord eller en datamaskinen stolen.


3. Øvelse ballen stoler - disse stolene er formet som en ball. Du kan bruke dem som en bord- eller datamaskin stol. Det er vanskelig å slouch i slike en stol, fordi brukeren ikke har å sitte rett. Kontorstol øvelse-ball oppfordrer til bevegelsen mens du sitter fordi det er en smule sprett. Denne bevegelsen holder opp blodsirkulasjonen og holder musklene i konstant bruk.


4. Recliner stoler - Recliner kontorstoler hjelper brukere med å arbeide i hvilestilling. Det er egnet for personer som lider av rygg skader. Et lite bord kan knyttes til stolen brukeren skal kunne fungere.


5. Balans stolen - The Balans kontorstol holder brukerens ben i en vinkel på 135 grader som er ryggraden. I denne stillingen, mens du sitter oppreist, er vekten distribuert mellom forsiden og baksiden av ryggen og langs dens lengde jevnt.


Du kan velge et kontor stolen for deg, avhengig av dine spesifikke behov. Uansett hvilken type kontorstol du ende opp med, foreslår eksperter følgende tips for å holde kroppen og tilbake i god stand:


* Ta en pause hver time. Ikke holde sitte gjennom ut dag. Stå opp og gå rundt med jevne mellomrom.


* Endre din sittende stilling til forskjellige tider. Å holde én plass er ikke naturlig godt for kroppen.


* Sitte rett uten Ryggstøtten for minst noen gang om dagen.


* Selv mens du sitter, kan du prøve å flytte rundt så mye som mulig - plukke opp telefonen, nå for filen eller rett og slett få og strekke.

No comments:

Post a Comment