Friday, March 2, 2012

Øye-helse - 9 enkle måter å holde øynene sunn

Føler du øyne sliten og sår ved slutten av dagen? Moderne liv setter mye stress på våre organer og øyne er blant de første tingene å lide. Men det trenger ikke være på denne måten. Lær enkle ting du kan gjøre for helsen øye og øynene dine vil føle og ser mye bedre i bare noen få dager.


Har øynene sjekket hver 12 måned


Ikke-korrigerte visjon problemer kan fremgang, og bruk korrigerende linser for kontakt eller briller som ikke lenger passer for deg kan forårsake visjon problemer og alvorlige hodepine.


Hvis kontaktene dine ikke føler meg rett i øynene, det er nok på tide for å besøke en øyet lege, selv om det ikke har vært et år siden sist du.


Gå for de beste kvalitet kontakt linsene


Andrew ikke alle er like. Noen er trygt for deg, mens andre setter deg i fare for å skade øynene.


Se vurderinger av Andrew på http://www.1-contact-lenses-consumer-guide.com/ å vite hva moderne kontakt linse industrien har å tilby kvalitet vil hjelpe deg med å gjøre en utdannet valg, ikke bare blindt å følge hva legen sier.


I sommer, alltid bære solbriller.


Det er påvist at UV-stråler kan alvorlig skade øynene, men god solbriller kan hindre denne skaden. Når du kjøper solbriller, må de blokkere minst 98% av UV-stråling. I motsetning til det mange tror, kan lys solbriller blokkere UV, så vel som svært mørkt seg, selv om mørke brillene vanligvis tilbyr mer beskyttelse mot skarpt sollys.


For øvrig, visste du at du trenger solbriller på overskyet dager også? Skyer kan skaffe til skyggen, men de er ingen barriere for UV-lyset. Skyene er i utgangspunktet vann, og vann er UV-gjennomsiktig.


Husk til slutt at du trenger solbriller selv om kontakt linser gir UV-beskyttelse. En meget høy kvalitet linsen kan bare beskytte området det dekker, men hele overflaten av øyet trenger beskyttelse.


Spise hva som er bra for deg og dine øyne


Den gode nyheten er at det er ingen matvarer som vil være skadelig for øynene. De fleste mat påvirker ikke eyesight i det hele tatt, selv om høyre vitaminer og mineraler er nyttig. Nyere studier har vist at vitaminer av gruppen antioksidantegenskaper kan hindre, eller i det minste slow down, alder-relaterte betingelser som netthinnen og utviklingen av cataracts. Så et sunt kosthold, vil ikke gjenopprette eyesight som allerede er tapt, men det kan definitivt tregere prosessen av sykdommen, eller forhindre en fra å starte.


Vitaminer C, A og E, Folinsyre, selen og sink er definitivt fordelaktig for helsen av øynene. Effektene av andre vitaminer og mineraler ikke er fastslått ennå, men det virker sannsynlig at de påvirker også eyesight. Tusen-side-bøker har blitt skrevet om emnet av ernæring for øye helse, men for å oppsummere, er det kjent at uansett hva som er bra for kroppen er bra for øynene, i også. Så satte en gulrot og en haug med druer til lunsj-boksen.


Når du leser eller arbeide på datamaskinen Kontroller at lyset er høyre


Det er en felles kunnskap at arbeider med dårlig lys kan føre til overanstrengelse av øynene, men lys som er for lyse kan gjøre så mye skade.


Holde dine blinds på solfylte dager, og slå av halvparten av husholdning lysene, hvis mulig. Den beste belysningen for å arbeide på datamaskinen er en myk resepsjon lys, kommer fra siden. Du kan også, prøv å redusere lysstyrken på skjermen. Fargene vil ikke være så levende, men øynene dine vil føle mye bedre på slutten av dagen


Gi øynene en helse-pause.


Stor oppfinnelsen av 1900-tallet – datamaskiner - er ikke så stor fra synspunkt av helse. Nesten alle føler ubehag i øynene etter peering på en dataskjerm hele dagen lang. Dette er fordi folk blinke ca 25% mindre ofte deretter vanlig, mens du arbeider på datamaskinen, som fører til øye dryness.


Jeg vil ikke råde du å blinke oftere-det er nesten umulig å kontrollere naturlig reflekser. En ting du kan gjøre, er imidlertid Lukk øynene og telle til 5 før du åpner dem, når datamaskinen bestemmer seg for å ta sin søte tid gjør noe. Det er en annen ting å se bort fra skjermen, og fokusere på noen langt borte objektet, så ofte som mulig. Hvis du trene deg selv inn i vanen, bør øynene føler mye bedre på slutten av arbeidsdagen.


Hvis du bærer kontakt linser, ta ordentlig vare på dem
Kontakt linser som ikke krever en mye eller oppstyr, men du kan ikke forsømmelse deres renslighet. Hver gang du innlegge linser eller ta dem ut, skyll dem. Du bør også passe på å endre løsningen, når du er å sette å hvile for natten linser.


Slitasje kontakt linser i anbefalte tidsplanen.


Daglig disponibel linser bør skiftes daglig, to uker erstatning linser bør bli erstattet hver to uker, og så videre. Noen prøver å spare penger ved bruk av sine linser for mye lenger enn er ment. Dette er ikke en god idé. Selv om kvaliteten på linsen seg selv ikke kan avslå, vil protein oppbygging gjøre din visjon mindre klart. En annen ting å vurdere, er at jo lenger du bære linser, jo høyere er risikoen for øye-infeksjoner.


Det finnes andre måter å spare på kontaktene dine uten å risikere helsen øye. Se forslag om hvordan å få rabatt kontakt linser.


Prøv ikke å bære kontakt linser fra 6 i morgen til midnatt. De fleste linser er ikke laget for å bæres over lengre enn 12 timer. Hvis dette ikke passer din livsstil, skjønt, du Prøv å bruke utvidede slitasje linser. Du kan ha Acuvue kontakter for en uke uten å fjerne dem, eller fokus natt og dag linser for opp til 30 dager.



Hvis du vil endre fargen på øynene, Velg bare topp kvalitet farge kontakt linser


Andrew farge er mye moro. Hvis du ikke prøver dem ennå, kanskje burde du. Men bare høy kvalitet farge kontakter, som Freshlook eller Acuvue 2 farger, er så trygge og komfortable som de er vakre. Mange Skjønnhetssalonger, men selge farge kontakter linser av tvilsom kvalitet, og disse kan gjøre alvorlige skader på øynene.


Hvis du følger disse enkle regler, øynene bør føle deg mye bedre. De vil se bedre for – kan det hende at dine øyne glans og sine hvite er faktisk hvite, på nytt.

No comments:

Post a Comment