Friday, March 9, 2012

Omega 3 EPA: Nature�s egen Anti-Depressant

Siden Dr Malcolm Peet, psykiater konsulent på Sheffield svelge domstol sykehus utgitt sine funn om virkningene av Ethyl Epa og dens virkning på folk som lider av depresjon og lav stemninger, har mange andre studier utført ved hjelp av Ethyl Epa til å behandle depresjon og lidelser. Det store flertallet av studier som har utført konsekvent bekreftet at Ethyl Epa, et naturlig stoff som er funnet i omega 3 fiskeolje, hjelper lindre depresjon og lav stemninger.


Tanken på at høy klasse omega 3 EPA kan brukes til å hjelpe bekjempe depresjon og andre relaterte lidelser kom fra sen Dr Horribin, som så tidlig på 1970-tallet var en pioner i lipid forskning som involverer hjernen og sentralnervesystemet. Siden funnene på Sheffield, er studier utført rundt i verden, Harvard university 1999, London-Hammersmith hospital 2001 og Israel Ben Gurion University 2002 for å nevne noen.


EPA som en del av en sunn diett


EPA er en del av Omega-3 kjeden av ecosanoids, og er ofte funnet i fete fisker som fersk laks, makrell, pilchards og sardines. Over de siste 100 år diett mønstre for folk flest i Vesten har flyttet dramatisk for å inkludere langt mer herdede oljer og Trans-fatty syren (dårlige fettstoffer) er dette skyldes hovedsakelig økt forbruk av fast food og klar gjort måltider. Selv personer som tror de spise en sunn diett, konsumere altfor mye omega 6 og ikke nok omega 3.


Forskere har nylig funnet ut at en diett høy i trans fettsyrer kan påvirke humør stabilisere hormoner i hjernen, dette antas å være grunnet mettet fett sakker meldingssystem i hjernen, skulle dette skje så utbruddet av depresjon kan forekomme.


Hvordan EPA arbeid?


Mens fordelene med høy klasse EPA har vært godt dokumentert, det vitenskapelige samfunnet fortsatt vet ikke nøyaktig hvordan EPA fungerer på hjernen, en teori som er utgitt av Dr Basant Puri er at det forenkler passering av signaler over de lille hullene i hjernen kalt synapses. En annen teori var at høy klasse Epa faktisk arbeidet ligner litium og hadde anti drugstore egenskaper av sine egne.


Inntil nylig var det allment akseptert i det medisinske samfunnet at når et menneske nådd modenhet som voksen hjernen ikke kunne vokse lenger, i en fersk papir som nettopp lansert av Dr Puri hans funnene viser andre klok. Dr Puri skannet en pasient 21 år før behandle ham med høy klasse ren Epa, etter løpet av behandling han nytt diskbrukstatistikk reaktiveres den unge mannen bare for å oppdage at den grå løpet av hjernen hadde økt i størrelse.


Omega 3 EPA og kroppen


I tillegg til EPA som er veldig bra for å bidra til å balansere stemning det har andre godt dokumentert effekter på kroppen, disse er inkludert:-


• Blod thinning egenskaper
• Redusere risiko for hjerteinfarkt
• Nedgang vekst på atherosclerotic plakett
• Noe lavere blodtrykk


Det er også noen begrensede vitenskapelige bevis for å vise at høy klasse EPA har hjulpet mennesker som lider av:-


• Bipolar disorder
• PMS
• Kronisk tretthet syndrom / meg
• Sykdom
• Fibromyalgi
• Obsessive compulsive disorder
• Schizofreni
• ADHD
• LEGG TIL


Selv om mer forskning må gjøres i disse områdene, ser gjeldende bevis svært lovende.


EPA og DHA


Omega 3 fiskeolje inneholder en annen omega 3 næringsinnhold kalt DHA, er det en øyeblikket et kontroversielt argument om hvilke omega 3 næringsinnhold er mer fordelaktig i håndteringen av depresjon og lidelser. Dette argumentet er født fra leger som har brukt høy klasse Epa, Horribin, Puri og Peet de hevder at jo høyere forholdet mellom Epa til Dha mer effektive resultatene har vært, har nylig Dr. Andrew Stoll har også kommet ut til støtte for denne teorien.


EPA fra mat


Noen gode lege eller nutritionist vil fortelle deg at den beste måten å få noen næringsinnhold er å spise en veldig balansert diett av riktig mengde karbohydrater, proteiner og omega essensielle fettsyrer. I tilfelle av Omega-3 epa dette ville være i form av fisk, dessverre funnet grunnet høy konsentrasjon nivåer av epa nødvendig å få en terapeutisk dose du ville ha å konsumere en stor mengde fet fisk daglig og dessverre grunnet forurensning nivåene i våre hav i dag dette ikke anbefales.


Omega 3 Epa finnes også i store doser i visse fisken olje kosttilskudd, når du velger en fiskeolje supplere du bør velge bare fiskeolje av høyeste kvalitet det bør også ha så høyt en EPA til DHA ratio som mulig, for maksimal terapeutiske effekt.


Konklusjon


Et stort flertall av vitenskapelige stier med høy klasse Omega 3 Ethyl Epa Pek mot denne naturlige olje blir meget fordelaktig for mange betingelser. Argumentet om DHA-rages vil på, og sannsynligvis før noen solid vitenskapelig bevis presenteres til oss.I mellomtiden et produkt med en høy EPA til DHA anses forholdet mer fordelaktig av noen ledende UK leger.

No comments:

Post a Comment