Wednesday, March 28, 2012

Folding Vs. ikke-bretting tredemøller - hva er den reelle forskjellen?

De fleste folk kjøper en tredemølle vil være trolig bli møtt med valg: "Vil jeg en folding eller ikke-bretting tredemølle?"


Folding tredemøller (også kalt fold-up, kan klappes sammen og svingbar) er et populært valg blant tredemølle kjøpere.


Men bortsett fra den åpenbare grunnen til å velge en folding tredemølle (for å spare plass) - hva er de virkelige forskjellene mellom en folding vs. ikke-bretting tredemølle? Her er en rask oversikt:


De viktigste fordelene til å velge en folding tredemølle er:


-du spare plass - hvis du har en liten hjem gym eller plass er på en premie, folding tredemølle opp og/eller wheeling det ute av syne er en flott mulighet til å ha


-Det gjør rengjøring enklere - bare kaste den, og du kan vakuum eller rense Gulvareal under tredemølle enkelt


På grunn av disse fordelene, er å ha en tredemølle som kaster ofte sett på som bare en annen addert ansiktstrekk på tredemølle - som en ekstra flaskeholder med vann eller et par handweights.


Men det er også forskjellige fordeler å kjøpe en ikke-bretting tredemølle som kan gjøre deg tenke to ganger før du kjøpe en som felles.


Ifølge runners verden er den viktigste kvaliteten på en god tredemølle stabilitet. For eksempel, det føles solid og sikker når du kjører på det? Det rave eller gysning når du plukke opp ditt tempo?


På grunn av krav av folding ramme-design er mest folding tredemøller naturlig mindre stabile enn ikke-bretting tredemøller. (Det betyr ikke at de ikke er stabil - det betyr bare at ikke-bretting enheter er mer stabil).


Det er hvorfor, hvis du ser på stabilitet rangeringer for tredemøller, ikke-bretting tredemøller nesten alltid kommer på topp.


Det er også hvorfor vil du legge merke til som som du kommer til premium tredemøller ($ 2000 +), svært få av dem vil kaste. Hvis du betaler mye for en tredemølle at en som føles så stabil som en kommersiell enhet. (Merker at tredemøller på helseklubber ikke fold?)


Så viktigste fordel å ikke-bretting tredemøller (og det er en overbevisende - spesielt hvis du er en løper) er at de er generelt mer stabil enn folding tredemøller.


Det er noen unntak til denne regelen selvfølgelig, men det er virkelig den største forskjellen når du sammenligner folding kontra ikke-bretting tredemøller.


Uansett hvilket alternativ du velger, må du huske på at mens ikke-bretting tredemøller kan være litt vanskeligere å flytte, kan de tilby noen store ekstra fordeler i treningen seg selv.

No comments:

Post a Comment