Wednesday, March 7, 2012

5 Tips for å holde din mentale helse i form som du Diet

Å miste vekt og går på en diett kan være ganske utfordrende! Som noen som har mistet over 50 pounds, vil jeg dele litt av min dieting visdom med deg.


1. Kaste ut at skalere! Selvfølgelig vi alle ønsker å holde oversikt over fremdriften våre, men stepping på at skala hverdagen er ikke måten å gjøre det. Faktisk, kan det holde oss fra å fokusere på hva vi virkelig bør fokusere på. En opptatthet med hva skalaen leser kan føre oss til å bli avhengige og deprimert. I stedet holde hensyn til hvordan du føler deg--mangel på energi og tretthet som kan være en indikasjon på at du mislykkes å tape vekt på den sunneste måten. På den annen side, kan økt energi være et tegn på at du er å bli sunnere. Fokus på hva kroppen forteller du--overvåke hvordan klær er passer du. Dette er en mye mer positiv måte av overvåking vekttap. Lagre skalaen for vanlige legens helsesjekk eller occuasional, periodiske bruk.


2. Sett realistiske mål. Prøver å "miste vekt raskt" er ofte ganger ikke bare upraktisk, men også farlig. Angi mål som du vet kan integreres er praktisk mulig i din daglige rutine. Ikke bare er forsøk på rask vekt-tap ofte vanskelig å opprettholde, men de kan også være farlig å helsen--årsaken til at du ødelegger stoffskiftet og raskt gjenerhverve innflytelsen så snart du stoppe din diett.


3. Forvente erstatningstegnet. Vi har alle våre dårlige dager. Å være vanskelig på deg selv for bryte kostholdet og faller tilbake på målene dine vekt er en del av prosessen! Frustrasjon kan gjøre det enda vanskeligere å komme tilbake på sporet. I stedet ser frem og bestemme måter der du kan være mer dedikert til dine mål. Holde en journal kan hjelpe.


4. Ros selv ofte. Husk å oppnå målene dine vekt er like mye en mental prosess som det er en fysisk en. Derfor er det viktig å holde deg motiverte. Tenk på måter å positivt belønne deg selv. For eksempel: få negler gjort eller har en bare gutta natt ute. Det er alle slags måter å skjemme bort deg selv uten å bruke for mye penger. Være kreativ!


5. Da åpne med legen din. Hvis du sliter oppnå dine mål, ikke prøve å gjøre det alene! Kontakte legen din. Han/hun kanskje kunne hjelpe deg med å tilpasse dine mål eller henvise deg til en nutritionist, eller andre profesjonelle er utdannet å hjelpe pasientene mentalt og fysisk holde deg på sporet når miste vekt.


Fremfor alt, husk at å miste vekt ikke betyr at foregående moro og ignorerer hva ditt sinn og følelser forteller deg. Faktisk betaler oppmerksomhet til din mentale tilstand, kan du til slutt bety langt bedre resultater. Glem målestokk, være realistisk, belønne deg selv og, om nødvendig, behov for profesjonell hjelp. Med riktig tankesett, vil du allerede være godt på vei til å nå din vekt tap mål!

No comments:

Post a Comment