Tuesday, March 6, 2012

Tredemølle Vs elliptisk Crosstrener: Hvilken maskin er Best For deg?

Så hvilke øvelse maskinen er best for deg: tredemølle eller elliptical trener?


Det er sant at tredemøller er fortsatt # 1 krafttreningsapparat Hjem, men ellipsetrener er raskt fanger. Dette forlater mange kjøpere lurer på 'Bør jeg kjøpe en ellipsetrener eller en tredemølle?'


Mens det er klare fordeler og ulemper til hver, koker det virkelig ned til deg - kjøperen. Denne artikkelen vil sette opp fordelene med både tredemølle og elliptisk Crosstrener slik at du kan ta en avgjørelse og velge den beste maskinen for deg.


Tredemølle fordeler:


· Flott for løpere, -vandrere og joggers:


Tredemølle er fortsatt maskinen valgfrihet for de som foretrekker kjører, jogge eller selv vandre.


Det er åpenbart et smartere valg for dedikert runner/jogger enn en ellipsetrener. Pluss det kan hjelpe deg å trene selv i vintermånedene når du ikke vil kjøre utenfor.


· Hvem som helst kan bruke den:


Turgåing er en enkel form for mosjon, som alle kan gjøre - fra nybegynnere til erfarne utøveren. Det tar ikke mye koordinering.


Du trenger ikke å være supercoordinated å finne ut hvordan du bruker en tredemølle mens ellipsetrener kan noen ganger være litt vanskelig å bruke – spesielt for nybegynnere.


· Gir trening utvalg:


En tredemølle gir også trening utvalg av forskjellige slag enn elliptical trener. En tredemølle kan du gå, kjører, jogge, gå oppoverbakke, gjøre intervaller og programmer. Du kan også bygge i overkroppen handweights å arbeide armene, ryggen og skuldre.


Elliptisk Crosstrener fordeler:


· Lavere innvirkning på din leddene enn en tredemølle:


Hva er interessant er at denne mangelen på belastninger på leddene tillater brukeren å brenne omtrent samme mengde calories som tredemøller med inntrykket av å sette ut betydelig mindre innsats.


Så brenner du de samme mengden calories mens følelsen som du gjorde mindre arbeid. (Dette kalles den 'Rate av oppfattet anstrengelse')


Denne lavere innvirkning også gjør at crosstreneren et godt valg for de med kne eller hip problemer, eldre eller selv rehabilitering pasienter.


· Gir en total trening for kroppen:


Med dual-action overkroppen armene samt pedalene får du en samlet hele kroppen trening. Mens tredemølle fokuserer hovedsakelig på de lavere kropp, fungerer ellipsetreneren hele systemet for en total cardiovasculer trening.


· Gir trening utvalg:


En funksjon som ofte blir oversett på en elliptisk er muligheten til å flytte i begge en fremover og bakover retning.


Når du går bakover du er rettet mot et annet sett med muskler enn når du går fremover (hamstrings vs. quadriceps). Dette bidrar til å legge til variasjon i treningen og holder deg motivert.


Så er de noen fordeler ved både ellipsetrener og tredemøller. Er en maskin som er bedre enn den andre? Det virkelig an på hvem du er og hva du liker å gjøre.


Her er den nederste linjen:


Hvis du liker å bruke en bestemt øvelsen maskin mer enn andre, trener du oftere - som betyr mer calories brent, mer vekt tapt og en bedre kropp som er oppnådd. Det er den beste øvelse maskinen for deg.


En endelig notat: Husk at uansett hvilken maskin du velger – med treningsutstyr du i utgangspunktet får det du betaler for. Mange mennesker kjøpe billige utstyr og deretter betale for den senere i form av utstyr reparasjoner, felles problemer og smertefulle skader. Kontroller at du kjøper en høy kvalitet merkenavn maskin med en solid garanti som ble bygd for å vare.

No comments:

Post a Comment