Friday, March 16, 2012

Yoga som et hjelpemiddel til vekttap

Yoga er flott for pleie en tilstand av mentale og fysiske velvære. Det fremmer en balansert og sunn livsstil, og yoga teknikker kan også brukes til å fjerne overskytende vekt, således bringe du en ekstra fordel, som er hvis blir overvektige er et problem for deg.


Praktisere yoga vil øke stoffskiftet. En økt metabolisme fører til en økning i calorie brenning prosessen, slik at å kombinere yoga med en calorie brenneprogrammet kan gi deg gode resultater. Selvfølgelig, er bruk av yoga ingen metode for rask vekt-tap. Brukes over en tidsperiode, skjønt, kan det gi gode resultater. Hvis du holder deg til de strenge kravene pålagt av yoga disiplin, bør du få en helhetlig, langsiktige løsning å balansere din livsstil og hjelpe deg å redusere og hindre noen overskytende vekt. I tillegg til å miste vekt, du vil også oppleve en økt evne til å konsentrere seg og fokusere, høyere motstand å understreke faktorer, og total en sunnere livsform.


La meg bare fortelle litt mer om hvordan yoga vil nytte deg. Stoffskiftet er regulert av skjoldbrusk, en komponent i det endokrine systemet. Skjoldbrusk er ansvarlig for kjemiske prosessene i kroppen som transformerer mat til energi. Yoga bruker en rekke kronglete utgjør som stimulerer arbeidsflyten for de indre organene, og dermed økt stoffskifte. Dette i sin tur brenner mer calories og reduserer din kroppsvekt. Forbedret blodkretsløp lokale er en annen direkte effekten av bruk av yoga-postures, som fører til en sunnere, mer energisk kroppen. Når kaloriinntaket er lavere enn en utdataene calorie, starter kroppen brenner fett celler å erverve nødvendig energi. En perfekt sunn og sterk metabolisme tar denne prosessen enda lenger, og du kan godt se bedre resultater enn tradisjonelle vekt tap formler.


For å stimulere metabolisme, brukes det ulike tilbake bøyer og fremover Bend. Utgjør som påvirker området nakke, hvor skjoldbruskkjertelen ligger, er spesielt nyttige hvis vekt problemet er forårsaket av en hormonal ubalanse. Disse utgjør kan være de av stativet camel, kanin, plow, bridge og skulder. Flytte raskt mellom en rekke utgjør kan akselerere prosessen. Til de som er overvektige vel, noen av Bend kan vise seg for å være en vanskelig. Hvis du faller i denne kategorien, må du ikke fortvile. Du bør gradvis øke vanskeligheten av postures til du har tillit til å gå til mer komplekse øvelser. Dette er ikke en test eller en konkurranse; Du må være avslappet og rolig, og bare gjøre hva du kan. Hver gang du vil sannsynligvis finne det som mye enklere, og du kan gjøre litt mer.


For å styrke muskler, kan du bruke stående utgjør, for eksempel keiserinnen. Bruk av stående utgjør vil hjelpe et høyere nivå av utholdenhet, og en økt caloric utgang. Du kan energize kroppen og øke stoffskiftet enda mer ved hjelp av Kapalabhati og Ujjayi-Pranayama.


En fint kosten bør også følges for å støtte dette systemet for holistisk vekt-tap. Du bør prøve å spise mat som er rik på fibre, grønnsaker, frukt, hele korn, mens du spiser mindre høy fett og behandlet matvarer. Balansen er viktig i alle saker som berører kostholdet. variasjon er bra, som er beskjeden forbruk.


En gradvis tilnærming er viktig med alle yoga praksis. Forvente at ikke resultatene blir spektakulære og umiddelbar, men dette er en av de beste langsiktige vekt tap metodene tilgjengelig. I tillegg til vekttap, kan du også dra nytte av en økt beskyttelse mot negative faktorer gjennom forbedret immunsystem og følelse av velvære. Forhåpentligvis, også, vil du føle en indre fred som vil hjelpe deg med å miste vekt uten succumbing til alle presset og fristelser.

No comments:

Post a Comment