Friday, March 30, 2012

Du kan ikke gå ned i vekt hvis du lytte til familie og venner

Jeg vedder på at du allerede vet alle helsemessige fordeler for å holde slank. Du har trolig prøvd hver kosthold; Atkins, Southbeach, den metabolske, frukt, vann eller bare ren sult. Faktisk, har du selv fått ekstra vekt. Du vet alle intellektuelle ting om å holde sunn, trener og spise konsekvent. Men du er fortsatt så tung som noensinne.


Hvordan er det at alle de intellektuelle kunnskapen ikke er kjører du mot vekttap?


Dette skyldes at menneskekroppen er drevet av lidenskap og ikke intellektuelle kunnskap. Kunnskap lærer oss teknikker; lidenskap dykk oss å gjøre det skje.


I denne situasjonen er ytre omstendigheter ikke bidrar i igniting vår lidenskap for å holde sunn og slank.


Hvis vi ikke mange ganger i vår innsats for vekt-tap, kan det være tid at vi evaluere det eksterne miljøet. Som kan være årsaken til våre feilgrep.


Utgjør dette eksterne miljøet som vi lever i vår familie, partner og venner. Det er ikke av ondskap at de ønsker å sabotere våre vekttap planene. Det er heller sine egne medfødt frykter at de kjempe med. De er som mor som nesten druknet. Dermed, hun vil aldri tillate hennes barn til å svømme.


Til slutt, de er ikke opptatt av å oppmuntre du å gå ned i vekt fordi de tilknytte en bestemt betydning og verdi til vekten.


Det er gode intensjoner, men til slutt dårlig uttrykk.


Familie


Familier kan påvirke personlige diett planer når alle i familien har en preferanse mot tung vekt.


La oss ta for eksempel som brødre og søstre (eller fedre, mødre, onkler, tanter) er 200 pounds (100 kg) og ennå, synes å være å ha en hval tid i livet.


Hvordan motiverte blir du å gå ned i vekt?


Kinesiske familien


I kinesiske familien, maten er god, og våre foreldre insisterer at vi spiser så mye som mulig; chubbiness er et merke av formue og velsignelse. Hvis du vil legge til i denne conundrum, er det superstitiously tror at hver plate må tømmes opp.. Hvis ikke, vil du få en stygg kone / ektemann i fremtiden.


Dette, høres for meg, den perfekte settingen til helsebringende vektøkning.


Amerikansk familie


På lignende blodåre inneholder de fleste amerikanske familie dietter usunn fett og vekt gevinst ingredienser. Du vil føle deg forpliktet til å spise en lignende måltid mens du er på familie funksjoner for å unngå å bli sentrum for oppmerksomheten


Jeg er sikker på at det er mange andre kulturer som har usunn spise ritualer og superstitions. Tenk på din egen oppvekst opplevelse – hva er verdier som er plassert på mat og inntak av mat. Hvordan påvirker det din vekt-tap innsats for øyeblikket?


Partnere


Så, er det de som andre folk kalt partnere!


Vår partner bruker mest tid med oss, og deres implisitt, stille handlinger oppretter en enorm mengde press på oss, uavhengig av de faktiske ordene som de sier.


En overvekt partner som ikke ønsker å miste vekt vil definitivt ikke hjelpe deg antennes lidenskap som du trenger å miste vekt. Han / hun vil ha en kommentar for hver øvelse dag og hvert sunt måltid. Hver handling mot helse kan virke som et personlig angrep på ham / henne.


Venner


Til slutt, har vi vår sirkel av venner. Venner kan, selvfølgelig, påvirke oss på vanlig måte med over-spising og overtale oss til å følge etter.


Riket av venner har imidlertid en lagt unike dimensjon. Det er ganske vanlig å se overvektige mennesker gruppen med slank venner.


Sosial dynamikk dikterer at venner av de samme egenskapene (spesielt fysisk) har en tendens til å polarise mot hverandre. Derav, babes butikken sammen og hunks henge ut sammen.


Likevel, grupper som utgjør både fett og slank enkeltpersoner vanligvis komme sammen på grunn av en annen likhet. De assosierer på grunn av deres lave nivåer av selvtillit aktelse. Slike venner vil ikke at du å møte å inadequacies, fordi det ville gjøre deg forskjellig fra dem. Din usikkerhet er i kroppen fett, og de vil hjelpe deg å opprettholde den.


Crux av problemet


Våre konsepter, betydninger og verdiene i helse har blitt formet gjennom barndom år, så teenage år og deretter langt inn i voksen-år. Det er definitivt ikke en ny forestilling som popped ut av i går. Livsstil og størrelsen som vi har i dag, er produktet av år av dyrking.


Det er ikke riktig å klandre vår familie, partnere eller venner; de er bare leve livet slik de vet best.


Nå som vi kjenner verdien av å være sunn, skal vi se vår familie, partnere og venner som den viktigste crux av vår motivasjon til å slim ned.


Vi forme en bedre fremtid for våre liv, slik at vi kan være i posisjon til å hjelpe dem til å endre formen på deres!


Hva skal vi gjøre nå?


Hver dag, vi står overfor disse emosjonelle utfordringene som må bli sortert ut. Bare da kan vi se forbi de nærliggende hindringene og se nærmere på lovende fremtiden.


Vi har å gjenspeile hvis vi er virkelig fornøyd med våre liv. Vår ekstra vekt påvirker oss nå og vil det påvirke oss i fremtiden?


Har vi tror at å være tjukk vil alltid holde oss i en perfekt ekteskap?


Vil vi dø før vi se våre barn graduate?


Noen fedme-statistikker for å hjelpe oss ramme våre sinn:


• To ganger risikoen for hevet blodtrykk.


• Økt risiko for hjerteproblemer


• En vektøkning 11-18 pounds (ca 8kgs) øker risikoen for Type 2 diabetes med 100%.


• Fedme under graviditeten øker faren for mors høyt blodtrykk med 1000%!


• Midten alderen fat people har samme redusert levealder som røykere.


Vil vi belaster vår familie med hefty økonomiske forpliktelser av hjertet kirurgi, koster ikke mindre enn en $100,000?


Handling-tid


Ta ut et stykke papir, tegne en linje vannrett på tvers av papiret som skal dele den inn i 2.


Skriv ned alle scenarioene som ville skje hvis du mister vekt. Skrive det ned så detaljert og så mange som mulig.


Gi deg selv på 2 minutter og Skriv hver eneste ting ned.


Bruke detaljene. Hvem vil det påvirke Hvis du faller ill? (Bruk din Sønns navn, f.eks John, eller din mann, Tim, som har til å betale for alle medisinsk regninger)


Du kan bruke statistikken over å hjelpe du.
.
..

…..


Alle gjort? utmerket!


Deretter kan du skrive i bunnen halvparten – hvordan du vil at livet ditt skal i 1 års tid etter at du har mistet all vekt.


Hvor mye vekt ville du ha tapt?


Er du kjører rundt hagen med dine barn?


Er din kone / ektemann "viser" du av til hans venner?


Nabolaget folk gir deg 2dre glances?


Du våkne energisk og returmeldingen av til det daglige arbeid rutinen?


Har du oppført alle vakre bildet du vil bruke, i et år?


Samme som ovenfor, være spesifikke, bruke navn og la pennen skrive fritt. Ikke Tenk på hvordan det skal foretas. Fokusere på hva du ønsker. Gjerne legge til noen farger, tegne noen bilder.


.
..

…..


Din 2 minutter er up!


utmerket!


En ting å gjøre, gå til http://phenogy.com/model for kobling til en stor tjeneste som lar deg bygge din fremtidige kroppens form du ønsker!


Skrive ut denne fremtidige figuren og lim den rett ved siden av din beskrivelse av livet i 1 år!


Det siste Bit


1. Nå falser du papiret på midten og feste den på et sted der du kan ofte se den. Det kan være toalettet der du dusjer, eller kjøleskapet døren eller på viktige oppheng.


Holde siden med dårlig ting dekket og livet ditt drøm vender mot deg.


2. Hver morgen, ser på det og deklamere, rope, erklærer ut stor livet du vil ha i et år!


I dager som du føler lat, snu den andre siden, se på messed opp livet må Hvis du ikke gjør noe nå!


... og gratulerer!


Gratulerer som du har kommet så langt og er forberedt på å radikalt skifte tankesett. Du er nå på vei til et nytt liv, og å være strategisk kompetanse til å hjelpe dine kjære nå sine også!


Likevel, jeg vil lyve til deg hvis jeg sa at tankesett trening alene vil gjøre deg mister all vekt.


Det er kritisk. Det er den viktigste starten.


Men har du å utstyre den med riktig kosthold (betyr ikke at du kan aldri spise morsomt ting) og mosjon (ikke betyr at det må være smertefullt).


Du ønsker et program for vekt-tap som er gøy, slik at du ikke finner det å være en chore.


Du ville ha et system som er naturlig og har ingen bivirkninger.


Du trenger et system som sparer deg for tid, slik at det ikke påvirker dine gjeldende daglige gjøremål.


Du trenger et system som er bærekraftig, slik at livet kan endres evig og ikke bestått kjepphest.


Hvis du allerede har helse planer som oppfyller alle disse viktige egenskapene, kan du gå rett fram! Jeg ønsker deg lykke til og fortelle meg hvordan det seg!


Hvis du er fortsatt på utkikk etter et system som oppfyller disse kjennetegnene moro, naturlig, rask og bærekraftig, trenger du å ringe opp en Phenogy helse Coach akkurat nå! En prat med dem og se hvordan de kan hjelpe deg med å gripe tak i at drømmen livet i 1 år!


http://phenogy.com

No comments:

Post a Comment