Saturday, September 22, 2012

7 Lite kjent akne hud bekymre Secrets

En akne problem er ikke et problem, så lenge du vet klok akne skin care tips. En trenger mye penger for å få det sunn glødende hud, med naturlig akne hud bekymre metoder, akne bør ikke bli behandlet som monstre under sengen. Her er noen akne hud bekymre metoder kan vi øve.


Strømmen av vann. Olje, de sier er tykkere enn vann. Men vannet er plainest, mest naturlig stoffet kan vi bruke for akne Hudpleie. I vaske ansiktet, gjør det forsiktig. Rubbing og scrub ansiktet ikke Rengjør huden forsiktig. For beste akne hud bekymre effekter, vil med et mildt rengjøringsmiddel eller toner én gang i morgen, middag og kveld, og etter å gjøre en tung arbeidet ut, hjelpe deg å oppnå en klare hud.


Plukke den zit. Personer som stikk kviser og blemishes som om pricking en boble sikkerhetsbyggende risikoen for hud betennelser og akne arr. Unngå hånd kontakt med ansiktet for bedre akne hud bekymre resultater.


Barbere med forsiktighet. Velg beste elektrisk BARBERHØVLER for og barberbladene som du kan stole på i år. De vil være mer behagelig å bruke. Menn må ikke bruke en super skarp klinge for å kvitte seg med skjegg. En vanlig barbermaskinen brukes med såpe og vann eller barberskum vil hjelpe deg å få det glatt overflate. Leger rådet menn å barbere lett, og barbering bare når det er nødvendig for akne hud bekymre vedlikehold.


Solen på stranden! Hvis du elsker soling eller bare ønsker synet av det sofistikerte solbrent look - glem det. Dette er en akne hud bekymre no-no. Solens skadelige ultra violet stråler redden hud, gjøre huden tørrere. Det kan gjøre ens blemishes synlig, raskere aldring og ta alvorlig skade på menneskelige huden. Overdreven eksponering til søndag kan også forårsake hudkreft. Du vil ikke ødelegge det stor akne Hudpleie du har begynt på med.


Kosmiske kosmetikk. Eye skygger, rødme på, moisturizer og andre kosmetikk vi bruker bør være fri fra fet stoffer å tillate sunn akne hud bekymre vedlikehold. Selv hairstyling produkter i former for gels eller aerosols som kommer i nær kontakt med huden kan ødelegge en sunn akne hud bekymre praksis. Velg hairstyling produkter, som er kommersielt merket som ikke-comedogenic er produkter som ikke provosere dannelse og vekst av blemishes og andre beslektede hud
lidelser.


Buttered ansiktet. En afrikansk skjønnheten hemmelig avslører kraften i shea smør som stammer fra Karite mutter-treet (eller Mangifolia treet). Hmmm... saftig akne hud bekymre tips! Karite mutter treet ble oppdaget i semi-arid savannahs i Vest-Afrika og Sentral-Afrika. Mennesker i Afrika, kvinner spesielt - stole i shea smør som et viktig verktøy for akne Hudpleie behandling for over hundre år nå.


Reservedeler meg at SPA! Du trenger ikke gå de dyreste spa parlors for å få den destressing ansiktsbehandling å hjelpe deg i din akne hud bekymre forsøke. Opprette en hjemmelaget magisk elixir rett på komforten av din egen hjemmeside ved å kjøpe simple spa-verktøy som er funnet i skjønnhet butikker.


Få bare beste og FRISKE. Øk inntaket av frisk frukt og grønnsaker. Disse akne hud bekymre verktøyene er gratis av giftstoffer som reduserer hastigheten på blodkretsløp. En salat eller en frukt en dag vil holde en akne unna!


Det finnes ingen perfekt kur, medisiner, behandling eller akne hud bekymre metoder for akne problemer. Dermed som eget eierskap av vår egen hud, må vi ta full ladning av hva som ligger for å være vår første rustning mot sykdommer og kroppslige skader.

No comments:

Post a Comment