Friday, September 28, 2012

Vekttap: Tilpasse, tilpasse, Spice opp!

Du vet du har veid, feil, ventet mer enn nok. Så du bestemmer deg for å få deg i gang på noen programmer for vekt-tap og regimens. I all sannsynlighet vil du utkastet deg selv med de som lover deg sikker på hit raskt vekttap tips.


Så du svette og belastning med din valgte vekttap programmet, kanskje ecstatically så i begynnelsen. Sikker får kroppen alle verke med alle ledd og slåsshansker sprengning i episke proporsjoner som ungreased dør hengsler av horror filmer.


Se på deg selv i speilet, du krype ved synet av dette blob stirrer tilbake miserably på du fortsatt med ekstra flabs flapping rundt et sted der. Du sigh i exasperation. Uansett hva som skjedde den vekttap programmet som lovet å sculpt body å plystre-agn figuren? Du skrike i desperasjon. Du vet du har nettopp blitt veie-la, err igjen, måten lagt ved enkelte pseudo-vekt tap-maler.


Sannheten er at vi har en tendens til å innrette vårt tankesett for vekt-tap etter mentaliteten som i noen bakgård gym instruktører. Vi tortur oss selv med den eldgamle dictum "ingen smerte, ingen gevinst". La oss innse det, mens det gjorde mirakler for Rocky, det sikker få ham invalidiserte (eller drept) i det endelige bildet.


Vi er ingen Rocky. Vi er vanlige mennesker med ikke-så-vanlig daglige saker. Noen er multitasking som husmor som har til å mestre gjøre bleier i den ene hånden, pitching Kopier i den andre, mens bruk av tantric massasje på hennes hubby med sin fot. Alle i hele er hun urolig mellom går for vekttap kirurgi og tar vekttap piller.


"Ingen smerte, ingen gevinst" er foolishly macho og downright usant. Selvfølgelig, er det bundet til å være noen ubehag når du nettopp kommet i gang med din egen vekttap programmet, og senere når du starter å nå ut til nye mål for vekt-tap.


Men det er en viktig forskjell mellom ubehag og smerte. Lære det. Lytt til kroppen sier, "Moderasjon i alle ting." Smerte betyr skade. Smerte gjør du avslutte den vekttap programmet.


Hvis du ikke liker det valgte programmet av øvelser for vekt-tap, ikke du holde fast med den. Det vil bli vanskelig, du skal Startslakk og til slutt gi opp det hele vekttap programmet. Skreddersy din vekt-tap oppgave til deg selv, ikke hva andre gjør eller noen falsk bilde generert fra innenfor eller uten. Selvfølgelig når du begynner å bruke, kan vekttap virke som en chore. Men skinn er ikke alltid virkeligheten. Innse at kropp og sjel vil alltid foretrekker å være en sofa potet, og vil opprører ved tanken på anstrengelse i det vekttap programmet, så du har å gi noen form for mosjon en sjanse til å vokse på deg før du begynner å analysere hvorvidt det er for deg eller ikke! Nøkkelen er å slå vekt tap øvelse i spillet, så du vil lykkes og vedvarer. Mangel på glede gjør du avslutter.


Så spice opp din egen program av øvelser for vekt-tap ved å tilpasse den i henhold til dine behov for vår egen vekt-tap. Variasjon er krydderet i vekttap. Du should'nt være fornøyd bare med pounding av pavement eller svette i et treningsstudio. Variasjon gjør du vite hvor mye du er i stand til. Spille rundt, velge, eksperimentere med din egen tilpassede personlige vekttap programmet.


Uansett øvelser for vekt-tap du velge fra følgende, prøve å få din hjertefrekvens opp til om lag 70 prosent av din safe maksimal. Kan du gjøre det ved hjelp av denne formelen: 220 minus din alder er lik den maksimale hjertefrekvensen trygt. Beholde den på denne frekvensen for en solid halvtime. Ikke gå over 85 prosent rente for mer enn et par minutter om gangen. Selvfølgelig, figuren hjertefrekvens ikke i styrke byggherrer for eksempel veie løfte.


Merk: Forbrente kalorier tallene som følger gjelder for 110-pdr. 154-Pdr bør legge på en annen 28 prosent til dette nummeret, mens en 198-pdr bør legge til 55 prosent.


Turgåing: Antall kalorier forbrent variabel i 2 mph er 145 per time; 3 mph er 235 per time; variabel i 5 mph er 435 per time.


Jogge: Antall kalorier forbrent variabel i 5 mph er 530 per time som er omtrent en 12 minutters engelsk mil.


Hoppe tau: Antall kalorier forbrent er 600 kalorier per time.


Svømming: På 30 meter per minutt (om en runde av an Olympic-size pool), antall kalorier forbrent er 330 per time.


Vann Turgåing: Antall kalorier forbrent er 360 per time i et raskt spill.


Sykling: Antall kalorier forbrent i 10 mph er 390 per time.


Aerobic danser: For lav effekt, antall kalorier forbrent er 240 per time, og for moderat effekt, 350 per time.


Square danser: Antall kalorier forbrent er 350 og opp – opp! – per time.


Bordtennis: Antall kalorier forbrent er 450 time.


Roing: Antall kalorier forbrent er 600 per time.


Langrenn: antall kalorier forbrent i 10 mph er 600 per time.


Vektløfting: Antall kalorier forbrent er 250 per time.


Martial Arts: Antall kalorier forbrent er 620 per time.


Du vet ikke hva du liker, med mindre du prøve den. Og hvis du ikke har prøvd det slå ikke den. Prøv å blande hagearbeid med vandre, housework med roing, sykling med vektløfting, dans med kampsport, Bordtennis med langrenn, utendørs med innendørs, lagidrett med enslig sport. Uten variasjon, mennesker blir lei og Ståle. De slutter å nå. Kjedsomhet gjør mennesker Avslutt.

No comments:

Post a Comment