Thursday, September 6, 2012

Hvordan en Person erverve Diabetes

Diabetes er en tilstand der kroppen, eller for å være nøyaktig bukspyttkjertelen, mister evnen til å opprette insulin, kjemiske nødvendig å regulere blod sukker nivåer. Som vi tar i mat, et stoff som kalles glukose angir gjennom blodet, og det er insulin's rolle for å sikre at at glukose er gjennomført til forskjellige deler av kroppen, i sving brensel oss med energi vi trenger. Diabetes er ofte anses som en stille sykdom, mye som kreft og nesten fem av ti personer er uvitende om at de har diabetes.


Så hvordan vi få slike en sykdom? Et kjent faktum om diabetes er at det kan være arvelige, spesielt hvis en slekt medlem har en historie med diabetes. Fedme er også en av de vanligste faktorene som fører til mangel på mosjon og høyt blodtrykk nivåer. AMERIKANSKE studier har vist at diabetes kan også utvikle når en mor gir fødsel til et barn som veier mer enn 9 pounds.


Det finnes to typer diabetes: The Type 1 diabetes inflicts det meste barn når bukspyttkjertelen helt mister evnen til å avsondre insulin. Felles diabetiker symptomer inkluderer overdreven tørst, hyppig urination og fortsatt vekt forlis til tross av overdreven sult. De begynner å bli insulin avhengige og dire resultatene kan også inneholde blindhet og amputation av visse lemmer i kroppen.


Skriv inn to diabetes er langt mer utbredt enn én Type. Sine symptomer kan omfatte de av en Type, men sin ledende bekymring er at nesten halvparten av diabetics ikke kan være i stand til å ha slike symptomer og årsaken til arvelige diabetes til barn. De betraktes ofte som ikke insulin underordnede, der en overdreven sekresjon av insulin passerer gjennom blodet, forårsaker kroppen til å utvikle en høy motstandsdyktighet mot kjemiske. Sluttresultatet ville være høy blod glukose innhold, noe som kan behandles med regelmessig mosjon og en høy protein diett av stivelse og karbohydrater.


Dessverre er det ingen absolutte kur for diabetes av enhver type. Den eneste anbefalingen fra leger er å forlenge livet, sørge for at de ville fremdeles fortsette å leve normalt. I USA alene, nesten 200.000 dødsfall per år har blitt rapportert på grunn av diabetes.


For å takle diabetes, er det viktig å opprettholde sin vekt og utøve regelmessig. Alkoholforbruket kan reguleres til ytterste maksimalt, bedre hvis kutte helt og røyking er en absolutt helserisiko for både lungene og diabetikere. Jevnlige besøk til legen er en absolutt nødvendighet for å kontrollere og sørge for at deres blod glukose nivå er på skrift. Familie oppmuntring kan også gjøre underverk for de som lider av diabetes, hjelpe dem at det er alltid en måte å overgå diabetes uten frykt for døden. Det bidrar til å øke livskvaliteten blant familiemedlemmene med diabetes.

No comments:

Post a Comment