Wednesday, September 5, 2012

Øvelse utstyr som passer dine fitnessmål

Helse buffs som har brukt øvelse utstyr er sikkert ingen nybegynnere på denne saken. Men newbies på treningsapparater har ikke en hard tid på å vite som skal brukes. Det er bare et spørsmål om å få væpnet med høyre info og tilstrekkelig vilje til å være på din tilpasset.


Velge den beste fitnessapparater på øvelse som tilfredsstiller dine behov kan være litt kinkig og komplisert. Utstyr kan koste deg tusenvis av dollar. Hva er verre er at de bare kan ende opp å samle støv i kjelleren. Sikkert du ikke vil at dette skal skje så her er noen tips:


Bestemme hva til arbeidet på. Er du en wheezing gutten min? Tydelig stokk tynne? Kan du kvalifisere som en overqualified sumo fotballspiller? Blå baby? Bare bestemme hva du trenger å forbedre på. Konsultere en lege kan hjelpe. Eller kanskje bare ser på speilet vil gjøre jobben.


Canvass gjennom venner. Du kan ha en helse entusiast venn som deg som har brukt øvelse utstyr for en stund nå. Det vil bli en morsom aktivitet hvis du faktisk kunne overbevise ham til å låne deg hans utstyr. Hvis du er nære venner, kan du også nyte mer bånd tid mens trener. Hvis du er bare tilfeldige bekjentskaper, kan du vurdere å gjøre mest mulig ut av din sjarm. Smug overtale ham å låne deg disse ting. Med krok eller crook! Alle for navnet på fitness.


Hjemme arbeid. Og når du endelig var i stand til å tjene som venn tillit, få fuktig hendene på disse utstyr rask. Få de utstyr innenfor damprom i huset, der du ikke noe imot å få svett som er. Finne ut hvor mye plass i hjemmet du måtte arbeide med. Som treningsapparater med å passe på at sted? Ser det godt mot veggen? Hvis ikke, må du vurdere renovering.


Går stort. Gå til et stort treningsstudio og prøve ut de forskjellige delene av treningsutstyr, inkludert cardio maskiner, vekt-maskiner og frie vekter. Bare et stykke av råd, ikke gjør alt dette dette testing aktivitet i bare én dag. stol på meg. Behold vekter svært lys - du bare ønsker å få en følelse for hver krafttreningsapparat slik at du kan finne ut hvilke du liker best. Lag en liste over topp 5 brikker.


Hva er i butikken. Hvis det er en lokal fitness utstyr butikk i nabolaget ditt, for all del, gå til nettbutikken. Noensinne klikket på fjernkontrollen og krysset over en kanal som selger ting fra Abflex til mirakuløse halskjeder? Dette kan være en av den beste tiden å endelig få noe fra din siklende over disse damene gjør workouts. Hvis du vil se hvilke treningsapparater de tilbyr hente disse washboard abs og tette tushies, hvis det er hva du har tenkt å morph din i. Oops, ikke glem å sammenligne priser.


Økonomiske Fitness. Etter alt som tillit-tjener oppstyr, note-tar, siklende og renoveringer du faktisk succumbed til, er det tid til å sjekke på dough. Har du råd til de treningsapparater? Hvis ikke, Yoga eller Pilates bånd kunne komme hendig.


Jeg fortalte deg at dette kunne få virkelig vanskelig. Øvelse utstyr fast på kjelleren er mye bedre enn å ha noe å slå til Hvis du endelig følte som trener med en utstyr, rett?

No comments:

Post a Comment