Saturday, September 29, 2012

Metabolisme stoffet Vekttap kan være effektive.

Et metabolisme stoff som efedrin, har vist mange hvordan å brenne fett raskt. Disse stoffene er imidlertid forbundet med en viss grad av risiko. Hva med effektiviteten i forhold til disse risikoene? Og hva bør du gjøre for å redusere sannsynligheten for bivirkninger.


Hva er et efedrin-baserte metabolisme stoff?


Efedrin er avledet fra anlegget efedrin. Dette er en staude busk med flere forskjellige arter vokser i enkelte regioner i Asia, Europa, Nord-Amerika og Sør-Amerika.


Mange av disse varities, spesielt de asiatiske og europeiske som inneholder virkestoffet efedrin alkaloider eller EAs der efedrin er store EA.


I Kina har efedrin blitt brukt for mer enn 5000 år å behandle sykdommer som astma, feber, colds og selv malaria.


Efedrin produkter selges i pille, væske og selv bar form.


Efedrin produkter er ofte kombinert med koffein og aspirin en rekke andre urter anses å hjelpe en fettforbrenningen.


Koffein er lagt fordi det er påvist å styrke og forlenge virkningene av efedrin. Spesielt for vekttap, opp til 240 mg av koffein en dag i kombinasjon med efedrin, gjøre det siste mer effektivt.


Aspirin legges fordi det har vist seg for å redusere urinary excretion av efedrin. Denne måten det forblir i blodet lengre og selv forlenger er det stimulerende effekter. Denne kombinasjonen øker derimot også efedrins potensielle risikoer.


Arbeider mekanismer


Efedrin stimulerer produksjonen av adrenalin og norepinephtine i kroppen. Dette er de naturlige kjemikaliene som utløser sympatiske nervesystemet til utstyr opp til å enten gå til kamp eller flykte en situasjon umiddelbart, også kjent som "slåss eller flight" reaksjon.


Symptomene på disse reaksjon er:


økt hjertefrekvens


økt kraft av hjertet sammentrekning


økt flyten i blod, også til hjernen


økt blodtrykk


økt kroppen varme produksjon, calorie-brenning og Basalmetabolisme.


Så alt i alt, er hva efedrin virkelig gjør i forhold til vekttap,


Burns calories


raskere stoffskiftet litt


kan også fungere som en appetitt suppressant, som påvirker hjernen er muligheten til å


regulere sult og satiation.


Mange forteller om at dette stoffet virkelig hjelper dem i å miste vekt. En kvinne forteller at etter tilføyer en efedrin-baserte supplement til hennes diett og mosjon diett, det var lettere å miste min abdominal fett.


Sikkert, må jeg innrømme at efedrin kan være effektive i vekt-tap når det brukes som en del av en sunn, balansert kosthold og workout program med en lav til moderat inntaket slik at du ikke oppleve noen bivirkninger.


Det er obligatorisk å få din diett og mosjon plan i rekkefølge før du til slutt begynne å innlemme efedrin i din vekttap programmet. Ta forsiktig oppmerksom på noen bivirkninger du erfaring med stoffet.


Bivirkninger


Generelt den eldre du er, og jo mer et medisinske forhold du har, jo mer sannsynlig er å oppleve en ugunstig hendelse. Dette gjelder spesielt for medisinske forhold som involverer den kardiovaskulær eller sentralnervesystemet


Rapporterte bivirkninger:


økt blodtrykk


hjertefrekvens uregelmessigheter - en kvinne forteller at hun gradvis økt hennes inntak av hennes fett-brenner velger fra den anbefalte doseringen, tre piller tre ganger om dagen. Hun var å miste vekt, men hun også begynte å føle seg hun ikke kunne regne ut så intenst som hun hadde før, fordi hennes hjertefrekvens var så opphøyet. Hun følte seg syk og ville bryte inn i en kald svette og følt nervøs og fuktig hele tiden...


hjerte-angrep


hodepine


søvnløshet


nervøsitet, angst, depresjon


tremors


beslag


streker


Hvis du tar et produkt som kombinerer efedrin og koffein, må du være spesielt oppmerksom på din totale daglig koffein inntak. En dag og drikke mye vann, bør du begrense din koffein inntak til 300 mg eller 6 unser vanlig kaffe.


Folk flest oppleve ikke alvorlige bivirkninger. Imidlertid Hvis du opplever intoleranse for efedrin er det ikke lurt å fortsette benytter den.


hvor mye?


Det første du bør gjøre før du bestemme dosering som passer deg best, er å finne ut det nøyaktige antallet aktive efedrin alkaloid. Dette varierer sterkt fra produkt til produkt.


Så er hva du gjør


alltid kjøpe fra pålitelig selskaper med omfattende Etikettinformasjon


snarere enn å kjøpe en ikke navnet merkevare av Internett.


Sjekk etiketten nøye.


Når du vet nøyaktig mg mengden aktive alkaloid


Starte med 10 mg per dag (24 timer)


Sakte og gradvis øke dosering opptil 90 mg per dag i løpet av denne grensen, holde på høyeste doseringen som ikke har du opplever negative bivirkninger.

No comments:

Post a Comment