Thursday, September 13, 2012

Styrke oss med ny energi dynamikk

Chakra er en viktig del av vår energi anatomi. Ideelt ønsker vi å føle at alle chakra i vår kropp er optimalt. Dette er ikke tilfellet. Un-empowering tro og overflødig elektromagnetisk energi i vår energi anatomi, som vi holde på, kan du opprette blokker.


Overflødig elektromagnetisk (blokkerte energi) omgir frykten fylt & bekymre deg fylt hendelsene i våre liv. Å fjerne energi-anatomi utgir sin buildup. Dette utgitt energi og deretter blir tilgjengelig for oss i nå.


De elektriske potensialene i hjernen trasé kan endres ved en handling av bevissthet, det vil si utskriftsgjengivelse. Disse formene fokusere vår oppmerksomhet til ulike sentrene i kroppen, ved hjelp av vår bevissthet til direkte flyten av energi.


Lys er bokstavelig talt budbringer av elektromagnetiske felt. Lys er innenfor essensen av våre celler og DNA. DNA er innstilt og korrigert av denne flyten av lys.


Våre medfødt systemer opererer på grunnlag av flyten uten motstand. Retter flyten av lys gjenoppretter og aktiverer naturlig, normalt, sunt prosessene i våre systemer. Øke flyten resultatene i utviklingen av våre medfødt potensialer!


Å øke vår bevissthet som vi må øke "charge" eller "energi flyten" på våre hele energi anatomi, vårt hele vesen. Dette krever våre aktiv deltakelse i bevisst opprette vår virkelighet.


Mottak og overføring av informasjon, sendt av lys, som fungerer som en budbringer, bør være sømløs. Hvis du vil finjustere denne energi mottak og overføring må vi redusere støy (Dette omfatter, og er ikke begrenset til, vår frykt, run-away følelser, apprehensions, klamrer til fortiden, & henge på mønstre som ikke lenger tjener oss) i våre liv, og en økning i sammenheng.


Hookup med denne ny energi dynamisk begynte å overflaten i 1987, da opphavsmann til The EMF Balancing teknikken ®, Peggy Phoenix Dubro, begynte å se Universal kalibrering Gitterpunkt ® vises når hun gjør energiarbeid.


Det tok henne to år å bli aktivert. Deretter hun kartlagt ut UCL og utviklet de første fire øktene i EMF, som tok seks år.


Store energi-sentrene i kroppen, chakra, er koblet sammen i hver av de 4 prisms av UCL, til lenge informativt fiber, med figur 8 self-balancing looper. Foran prisme tilsvarer fremtiden. Tilbake fiber representerer ut personlige historie eller tidligere. Høyre side av prism er energi vi gir i universet, og til venstre er hva vi mottar.


På fleste er ikke disse figur 8-looper fullt dannet. Bevegelser som er foretatt i feltet energi når en utøveren gjør en EMF-økt, koble looper til lenge informativt fiber. Denne tilkoblingen gjenopprettes flyten av lys, og aktiverer naturlig, normalt, sunt prosessene i våre systemer.


Det sies at hjertet-chakra er våre viktigste tilkobling til Ånden; Denne hjertet chakra tilkoblingen har bare nylig aktivert. Harmonisk konvergens merket våre oppgradering fra begrenset ligningene av duality i en 25 år tidsramme for akselerert overgang, noe som betyr utviklingen fra leve livet i en base survival modus til en hvor vi vil være fri til å utforske lidenskapen til våre ubegrenset potensialer i høyere dimensjonene av vårt vesen.


Jeg tror hjertets tilkoblingstypen som våre bro til bevisst opprette vår virkelighet utover duality. Nå, i stedet for tester grensene for positive og negative, vi er fri til å finne en frekvens, (en triality), som åpner en flytende kanal der oneness over vårt vesen kringkastes fra vakuum av hyperspace, som er også kjent som kosmiske gitter.


Vi endrer fra et karbon-baserte nivå av å være i en Krystalinsk en. Elektromagnetisk rutenettene har flyttet mer i siste 10 årene enn de hadde i forrige 100 år.


Sammenslåing av åndelige med det vitenskapelige leder oss til realisering at vi er så mye mer enn vi har tidligere trodde. Kraften i energi av kjærlighet er essensen av vårt vesen. Med andre ord har vi en volleyball creator. Vitenskap hadde vært uvillige til å erkjenne at det var en overstyrende intelligent kreativ kraft i universet, men nå energi potensialer til å aktivere vår karbon basert virkelighet i et Krystalinsk-baserte virkeligheten har gitt tro til å tro at vi lage vår virkelighet. Thoughts bli ting: Dette er en universell lov som har blitt testet av quantum synske.


Hver enkelt av oss utgjør en integrert brikke i puslespillet av etableringen, og hver av oss har en unik rolle å spille som påvirker mye større flerdimensjonale ordningen av skapelsen.


Vi er alle lære å håndtere energi. Når jeg føler drar av det gamle condition av frykt, mangel & overlevelse, det gjør meg godt å huske ubegrenset, fleksibel, lekne potensialet i indre barnet i meg selv og alle andre.


Indre barnet er essensen av lys og kjærlighet som er kjernen i vårt vesen. Ved å frigi overflødig elektromagnetisk energi er vi frigjort fra gamle atferd mønstre som vi har låst inn i, og vi gjør oss til å se at vi utformet og ga tillatelse til alle våre leksjoner i livet. Dette tillater oss å bruke vår personlige historie som en støtte, i stedet for å tenke på det som et hinder.


Vi begynner å se synkron i hva vi har utformet. Dette kan ikke unngå å fremme vår tro at prosessen med livet er å alltid bringe oss vår høyeste gode. Går for inngrodd svarene på frykt, holde hat, bekymring og tvil bare oss tilbake. Det er på tide å hoppe opp i de høyere verdener av vårt vesen og styrke oss med lys og kjærlighet som er iboende våre.

No comments:

Post a Comment