Tuesday, September 18, 2012

Lav Carb diett - måten å vekttap?

Alle du kjenner er på siste vekt tap bandwagon: The Low-Carb Diet. De har sett de utrolige resultatene på skalaen, og har mistet 10 pounds i en kort periode. Så du vil bli med på dette også?


Før du Start tar tid å se på hvordan kroppen fungerer med Carbs:


Det er sant at vekten som går tapt starter ut på lav carb diett er mye i en kort periode, men de fleste av vekten som går tapt er vann og carbs som er lagret i kroppen. Karbohydrater er lagret inne muskelen. Hvert gram av en karbohydrater som er lagret i muskelen lagres også med 3 gram vann. Når du klipper ut karbohydrater bruker kroppen lagrede karbohydrater musklene for drivstoff. Som disse carbs brukes er vannet som er lagret med dem tatt også, så blir resultatet vekttap i begynnelsen av en lav carb diett og noen tommer mistet grunnet tømming av karbohydrater butikker i kroppen. Som carbs og vann la musklene musklene blir utladet og mister volum.


Når carbs legges tilbake i dietten muskelen ta opp disse carbs sammen med vann, så hvis carbs er gjeninnført i dietten i et par dager tid første vekten som gikk tapt vil bli gjenvunnet.


Hjernen din krever carbs for energi også. Hjernen bruker 400 kalorier per dag bare for trodde prosessen med å bo Live-standarden. Så er dette 100 gram carbs døgnet som kreves for en kropp-funksjonen. Enhver bevegelse som du i mer enn 3 minutter krever carbs som skal brukes for energi.


Når carbs bli knappe går kroppen inn i en tilstand av Ketose, som er prosessen med kroppen bryter ned fett i ketoner for hjernen å bruke som energi fordi ikke nok glukose er tilgjengelig for hjernen. Resultatet av dette kan være tap i energi, trøtthet, irritabilitet og tregere tenkt prosess. Dermed påvirker muligheten til på jobben eller skolen.


Å spise Carbs men ikke å bli vekt:


Du kan spise carbs og ikke få vekt. Det er i valg av karbohydrater du forbruker som gjør forskjellen. Inkludert mer grønnsaker og hele korn i kostholdet og spise mindre enkel karbohydrater som sukker i brus, candy, behandlet og raffinert mat vil hjelpe deg å miste vekt. Betale oppmerksomhet til del størrelser vil også hjelpe. Pasta er en lett felle for å spise å mye karbohydrater. Hvis du liker pasta legge vegetabilske du retter, siden grønnsaker er god carbs og har fiber i dem de vil hjelpe fylle deg raskere. Spise en salat til hvert måltid, men ta hensyn til hva du putter på salat, hold deg til lav fett versjoner av dressings som italiensk og Vinaigrettes. Kremaktig dressing når de er lav fett kan lastes med sukker skal skje av fat, så det er viktig å ta hensyn til ernæringsmessige verdiene i dressings.


En annen måte å bruke carbs i kroppen din er krafttrening. Krafttrening krever kroppen å bruke carbs for øvelsen og reparere muskler etter treningen. Å finne et krav i kroppen for carbs du spiser er en flott måte å bruke carbs som forbrukes. Ved å finne krav for bruk av carbs, trenger du ikke å bekymre deg så mye på hvor mange carbs du forbruker men bare typer carbs. Alltid Husk at uansett hva sukker i overflod er ikke bra for kroppen din eller målene dine vekt-tap.

No comments:

Post a Comment