Saturday, September 1, 2012

Whiskey: En motgift For kreft?

Noen forskere mener at whiskey kan være en av nøklene til å hindre stor c


For en ganske et antall år, brennevin har vært kjent ikke bare for å bringe destruktive forgiftning og avhengighet på gjestene, men også avskrekkende til en sunn livsstil. Men som en potensiell våpen mot kreft? Høres kontroversielle.


Rykter at "single malt" whiskey kan være et verktøy for å bekjempe kreft har begynt circulating nylig. Om det faktisk holder har alle vann ennå å bli vist. Ifølge en av teoriens proponents, en konsulent til whiskey industrien, kan Dr. Jim Swan, antioksidanter i whiskey, spesielt ellagic syre, redusere risikoen for å utvikle kreft, siden dette syre kamper ustabil atomer som hjelpe i rask celle replikering. Han legger til at flere celler ble produsert, jo mer sannsynlig at røverstater kreft celler vil bli født. "Whiskey kan beskytte deg mot kreft og science beviser det," sa han, snakker på EuroMedLab 2005-konferansen i Glasgow. Dr Swan forklarte at ellagic syre, som er i større konsentrasjon i whiskey enn i rødvin, bryter ned de skadelige frie radikaler i kroppen.


Cancer Research UK beholdes imidlertid overbevist. Byrået har reist bekymringer at hva Dr Swan og hans støttespillere skyve kan villede forbrukere i drikkevann store mengder av whiskey bare for å unngå kreft. Cancer Research bemerket at brennevin inntak kan til slutt føre til visse typer kreft, for eksempel de i esophagus, hals, munn, tarm og leveren. Dr Swan ideen at whiskey kan hindre kreft også fått kritikk, skyldes hovedsakelig til et fravær av befolkningsdata støtte dem. Contrariwise, ifølge byrået hodet av kreft informasjon Lesley Walker, det foreligger bevis at høy alkoholforbruk øker risikoen for kreft. MS Walker bemerket at mens ellagic acid er en formidabel antioksidant og kan sterkt bistand i kampen mot kreft, sin tilstedeværelse i whiskey ikke er grunn nok for folk å begynne drikker opp, særlig ettersom ellagic acid finnes også i visse frukter.


Konseptet at en bestemt type alkohol kan hjelpe til med å avskrekke kreft er Roman, og for hyppige drinkers, enda edle. Hva brennevin lånarnummer ville ignorere denne teorien? Men likevel, Dr Swans ideer er fortsatt utestet, og det finnes ikke noen kjente positiv kobling mellom whiskey og kreft. Hvis det skulle være noe som tyder på dette er sant en gang i fremtiden, og det vil bli vurdert revolusjonerende. I fravær av tilstrekkelig informasjon i dag er imidlertid whiskey som en avskrekkende til kreft en tvilsom tanke. Mens vi alle håper og ber om at en alternativ behandling til kreft vil snart overflaten, er dette sannsynligvis ikke tid til å bli dette optimistisk whiskey's påståtte fordeler.

No comments:

Post a Comment